Effective Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Podle té grafické signalizace vidím co mi to tam vlastně pípá. Dost často parkuju bokem k popelnici, takže to vezme ten krajní pípák a řve, ale já nevím jestli už nejsem moc blízko k autu za mnou. Takže se podívám na rádio a vidím že mi to píská kvůli popelnici a ještě můžu o kousek víc dozadu. Až se mi rozsvítí i ten zadní odstup tak vím že nemám couvat protože je to to auto za mnou. Jednoduché :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 @ mbrazdil řídící jednotka 5JA919475A umí komunikovat s rádiem (zobrazení + mute. tvuk ne, senzory mají vlastní reprodiktorek na pípání) komunikace probíhá prostřednictvím CANBUSu 5JA je pro rapid, 5JJ je pro rapid spaceback (liší se to v podstatě jenom délkou kabelů) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tak jsem se dnes vrátil s autem i instalace parkovacího asistenta (5JJ054630A) a můžete hádat jak jsem dopadl ... Ještě po cestě (pěšky - nestěžuji si), když jsem si pro auto šel, jsem měl telefonát, že parkovací asistent je v autě nainstalovaný, ale že se jim to nepodařilo rozchodit ... Že prý jednotka parkovacího asistenta vidí, ale je problém s komunikací s rádiem ... Lítali podle jejich slov 4 lidi okolo toho a nebyli schopni to zprovoznit ... Upřímně nevím co si mám myslet ... netušil jsem že RJ značky škoda bude mít problém s parkovacím asistentem škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 to se dalo čekat... není problém to rozchodit za 5 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Počky, ty víš o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Montoval jsem několikrát do rapida a vždy vše fungovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Nikdy nebyl problém to rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 to se dalo čekat... že se objeví nějaký chytrák a odpoví ve stylu "vím ale nepovím" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 právě jsi ukázal svoje IQ... rozchodit to není problém, bohužel NIKDO nemůže vědět co s tím vyvedli - to ti asi nedošlo, že? a nikdo nemůže na dálku vědět kde udělali chybu, popřípadě co neudělali vůbec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 bavím se pouze o kodování, pokud je vše zapojeno správně - což také nevíme! zapojit to taky není žádný problém, bohužel dokud to neuvidí ten co tomu rozumí tak můžeme jenom hádat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Ale je to v podstatě o tom naučit RJ používat parkovací senzory, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Podle toho co mi řekl technik, tak je to připojené a RJ vidí, že tam ten parkovací asistent je. Co se jim nepodařilo, bylo naučení RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Zdravim, tak mam jiz zprovoznene parkovaci senzory a mohu potvrdit ze i se zapojenim do radia mi to ukazuje i grafickou vzdalenost od prekazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Zprovoznili ti to technici v SA, nebo Milhausek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Měl jsem to v ŠA, měl jsem strach o to abych neztratil záruku ... Dělali to sice na 2x ale vše faká tak jak jsem si představoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) A co počkat na kameru? U Rapida bude mít smysl Editováno: 29. Březen 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Ahojte, nejaky cu*ak mi buchol do naraznika a senzor mi zatlacil dnu, vyzera to vsak ze je len vyskoceny. Dostanem sa k nacvaknutiu nejako jednoducho alebo je nutne stym jazdit do servisu / k niekomu zdatnejsiemu ? Dik za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Příspěvky mimo jsem odstranil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Ahoj,mám doma sadu parkovacího asistenta,jsou to 4čidla jen bzučák do kufru s připojením na zpátečku.Včera jsme jel okolo Amondu na Kladně a schválně jsem se zkusil zeptat jak je to se zárukou když si ho namontuju sám.Samo že záruka PADÁ.Jen pro zajímavost jsem se zeptal kolik by stál asistent parkování od nich,je to také jen bzučák a cena v Amondu je-----------------------------10 až 11tisíc.Málem jsem se složil.To si radši ještě počkám 18měsíců až budu mít po záruce a namontuju si ho sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Ted jde o to na co pada zaruka ? Na ten tvuj asistent kterej sis nekde koupil nebo na co ? L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Zaruka ti pada samozrejme na montazi dotcene casti vozu. Ne na cely vuz. Navic pokud si to udelas s origo dilu, pokud nebudes reklamovat zrovna toto tak poznaji hovno treba pri bezne servisni prohlidce. Ja mel v dobe zaruky dodelavany kde co ( tempomat-jina bcm jednotka, corner mlhovek a dokodovanych x veci) a pritom i nekolik reklamaci treba climatronicu a na nic neprisli. Tak ze na Tvem miste si to tam dam a kakam na ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Mě tvrdil technik že záruka padá na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Vis kolik pohadek uz jsem u AS za ty roky slysel? Pokud chces mit jistotu pravdy napis dotaz na linku peci o zakazniky. Ono totiz co povidaji v AS neni vzdy pravda, navic si jejich domenky obcas protireci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myreek Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Je tu prosim Vas niekto kto by mi vedel domontovat predny parkovaci asistent do skody rapid MY16 ? Mam radio bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Lze dodělat senzory dopředu nějakým originálním řešením ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.