Publikováno Leden 5, 201411 r Zdravím pánove chci se jen zeptat jak jsem povoloval čep z ramene pryč tak se mi zlomil na jedné straně jako ten držák který je stáhnutý 3 šrouby bude to vadit když to vrátím zpet a nebude to v jednom kuse ale ten kousek bude držet zvlášť jedním šroubem?Názorně dám obrázek jak to teď přibližně vypadá...
Leden 5, 201411 r ...to už je zase apríla? .......jestli se nechceš zabít, vyměnit Upraveno Leden 5, 201411 r od jiko01
Leden 5, 201411 r Proč by to mělo vadit? Když tam jsou origo nýty tak taky nejsou pohromadě. http://www.cc-autodily.cz/zarazka-ramene-plech Upraveno Leden 5, 201411 r od VAG BoBo
Leden 6, 201411 r Jo, určitě myslí ty. Nejsou ty matky samojístící? Pokud ano, měly by se stejně vyměnit za nové.
Leden 6, 201411 r No ja zapomněl že jsem na ŠKODA forum , na Oplu jsou nýty, jinak co se stane když tam dám obyč matice, každou zvlášť?
Leden 6, 201411 r .......jestli se nechceš zabít, vyměnit Reagují na tohle, nevím proč by mělo vadit že jsou rozdělené.
Leden 6, 201411 r Reagují na tohle, nevím proč by mělo vadit že jsou rozdělené. rozhodně bych to kvůli bezpečnosti vyměnil, za pár korun
Leden 6, 201411 r jednoznačně to udává servisní manuál, zcela určitě to zpevňuje velmi exponovanou část ramene
Leden 6, 201411 r tie plechy za moc nestoja a bežne pri doťahovaní nie je problém odtrhnúť starú skrutku , jednoducho to za tých pár korún treba vymeniť a hotovo
Leden 6, 201411 r vadiť to nebude , ale ten plech sa z ničoho nič na kusy nerozpadne = musí byť v solídnom stave
Leden 7, 201411 r tie plechy za moc nestoja a bežne pri doťahovaní nie je problém odtrhnúť starú skrutku čo pri doťahovaní,ale pri povolovanííí ... ..to potom nastupuje COčko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.