Přejít na obsah

Jarní sraz květen 2014


Bajuszka

Doporučené příspěvky

Honzo, prosímtě dost už. Můžeme být rádi, že se toho ujal... A tak jak se mění počet osob, tak se mění i přizpůsobení... Kdyby jsme hlasovali třeba pro nějakou restauraci a nakonec nás bylo 50 osob a nebyla by v ní taková kapacita, tak by polovina čekala až se nají jedna půlka a šla by druhá??? Jako promiň, ale máte možnost si vybrat klidně třeba i ze 4 jídel, já být Michalem, tak s prominutím se na to vy*er* a objednám všem jedno jídlo a kašlu na vás, tak jak na nějaké oslavě, všeci to samé a basta!!!!

 

Bája

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s Airmanem.A vubec nechapu proc by tady kdokoli nemohl napsat svuj nazor.Tys Barco taky hned na zacatku davala podminky jak to ma vypadat tak proc by i ostatni nemohli rict svuj nazor.Ano jedu na sraz kde budou auta a ano chci jist co chci ja.O organizaci srazu toho vim docela dost si troufam rict a co se tyka hospod tak sama vis jake to bylo u bazalu.To byl fofr co tam bylo lidi.A ta stovka jich tam byla taky.Ne-li vic.Takze kazda mince ma dve strany.A kdo si potrpi na jidlo tak je to jeho vec a zadne tve poznamky o prudicich zde nejsou na miste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bajo ale notak :-) Jedna půlka a druhá ? To snad ne ... tady otom nikdo nemluvil.... většinou restarace nemají jen 4 stoly ;)

Jinak k tomu jídlu ano máš pravdu na oslavě je jedno jídlo a šmitec, ale taky to platí oslavenec.. Tady si každý platí sám přeci tak je jasné, že si dá naco má chuť ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, už se nevyjadřuju, jen budu aktualizovat seznam účastníků...

Já jsem jen za nás a rodiče prosila ať můžou do kempu psi, nebylo to, že bych nastolila podmínky... My konkrétně bychom měli kde nechat Charlieho na víkend, ale naši, když jede i brácha, tak Tajtrlu nemají kde dát... A to bys Víťo mohl vědět...

A sorry, že já teda za sebe nejedu a nebudu se hádat, kvůli jídla...

Stejně pokud nebudou moct psi do restaurace, tak je v autě, když bude teplo nenecháme zavřené, takže ani do restaurace nepůjdu. A taky vůbec jsem se nezeptala, zda-li tam můžou psi a je mi to jedno. Když nebudou moct, tak se najím v kempu, a pak dojedeme k restauraci a pojedeme s váma na vyjížďku... Toť za nás, nevím, jak to udělá zbytek, co bude mít psi sebou...

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci:


- přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) 


- chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal


 


Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm


 


Aktualizace:


Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1


Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne


Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne


Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne


Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne


Drizzy 1 os. - chatka č.4


Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne


Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne


czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne


Moravecmilan21 1 os. chatka č.8


Nemo.x  1 os. chatka č.8 so-ne


KubinoS 2 os. chatka č.9


Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne


Ladislavpraha 2 os. + pes chatka č. 11 pá - ne


wladi 4 os. chatka č.12 so-ne


Michal 318i 2 os. + pes chatka č.13  pá - ne


Torreto 2 os. chatka č.14 so - ne


 


Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne


brc.majkl 2 os. stan


Sup1 1 os. sup


 


Passport ??? Psal Vick


Lanny ??? Poslána SZ


AceVentura ??? Poslána SZ


Ďurih ???


TomTF ???


Badd ???


 


 


Je to teda krásných 21 vozů Škoda Superb I      :)


35 osob + 1 dítě + 5 psů     :)


 


Jinak lidičky, nechce se mi to nějak číst zpětně, ale už jsme u chatky č. 14 a pokud si pamatuju dobře, tak myslím, že Michal psal, že máme zarezervovaných 16 chatek. Tím pádem chatkaři se popřípadě budou muset nějak domluvit, kdo je v chatce po 2 osobách, že k sobě někoho přiberou a nebo potom varianta vzít si stan a nebo spát v autě... Jen tak aby jste věděli  ;)


 


Bája


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je videt zes me nepochopila.Psal jsem ze tak jako tys mela nejake podminky a vyslovila jsi nazor a nebylas za prudice tak i ostatni se vyjadrili skrz jidla a nemeli by byt takto nazvani.To je cele.Ostatne organizator tu je a ten urci a na ostatnich je at se nejak rozhodnou.Ani v nejmensim to nebyla narazka na nekoho kdo ma psa.NA to bys me uz mohla znat

Editováno: , autor: vick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to vam na tom tak zalezi krucinal na nejakem jidle. To se nemusel tedy ani ocividne zamlouvat nejaky kemp. Mohli jsme to rovnou udelat nekde v hospode a nazrat se a vozrat se. Ja tedy hlavne jedu kuli tomu,ze poznam lidi kteri maji stejneho konicka jako ja. A ne fakt abych si sednul nekam do restaurace a hlavne,ze se najim. To mate jako kdyby jste jeli na tunning sraz a chteli po organizatorech aby zajistili misto v restauraci pro x desitek lidi. Mam takovy pocit,ze tam taky kuli tomu nejedete,ale jede se tam kuli necemu jinemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš někteří to berou taky jako dovolenou nejen já tak přeci nepujdu v sobotu na meníčko.. A to nejsem sám jo.. :-) Škoda, že už na srazy nejezdí stravovací expert ( já ho nezažil bohužel sem dřív na supa neměl tak jsem nemohl na sraz ) ten by to hned osvětlil co a jak ... Už do toho nebudu mluvit kdo chce do motorestu pujde do motorestu .....

 

Možná by reputaci napravil jídelníček daného motorestu s těmi jídly co se v sobotu dělají...Popřípadě jestli je možno mít nějaký dezert v podobě palačinek či zmrzlinový pohár...To si par lidí po obědě třeba dá... Někteří kafe,capučino atd...

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však kdo psal a celém dnu ? Vsak dve hodinky jsou ideální...jeste jsem nevidel nikoho jíst déle jak 20 minut . Ten sraz pochopíš až na něm budeš ;) Nebudu ti psát že kvuli auto to je jasné ;)

Ale už se k tématu restarace asi nebudu vyjadřovat můj názor a par dalších určitě všichni postřehli a nechci se kvuli tomu hádat nebo aby byl někdo kvuli toho naštvaný.Pokud se mi to nebude líbit tak se s oběda distacuji abych to třeba někomu nekazil ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešíte úplné nesmysly  :kol-46:  si doma nabalte řízky a budete v klidu  :kol-16: .... Jak malé děcka!!!! Jsem myslel, že se jezdí na sraz superbů, kde se sejde banda fanatiků kteří řeší auta a ne kam se pojede kdo najíst... I kdybych si měl vybrat menu ze 3 jídel, tak jsem spokojený a do restaurace, kde se pořádně nažeru se zajdu najíst před nebo po sraze  :kol-17:  :kol-98: .... Buďte rádi, že se někdo snaží nějaký sraz zorganizovat a nekažte mu to  :kol-47: ....

Editováno: , autor: Michael91
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Michael91: Bráško asi jde vidět, že jsme rodina :D 

 

Jinak vzpomeňte si (a už jsem to tady psala) z kolika jídel jsme si vybírali v Sedmihorkách???

A stejně nejvíce se těším, jak budeme v kempu a opékat a grilovat, protože to je to nejlepší, když jste někde v kempu :D A ještě k tomu, když bydlíte ve městě a jen tak si nerozložíte gril na ulici :D

Toť moje poslední poznámka k jídlu...

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano,a kdyz napisu jak to bude tak s tim ma ocividne spousta lidi problem. Hold proste nejde vyhovet kazdemu.

 

O problém se nestarej.Napiš to jak to bude a pak uvidíš.Řešit to tu furt dokola stejně nemá cenu a názorů tu je spousta.Pro někoho prkotina pro někoho podstatná věc.Rozhodně to není o tom,že by se někde strávil den v restauraci.Bude to už asi můj 10 několikadenní sraz a toto co popisuješ se nikdy nestalo a většina lidí ví co takový sraz obsahuje.Vždy jsme v knajpě nebyli déle než dvě hodiny.A popravdě v sobotu toho stejně moc nestihneš,protože se dopoledne čeká na všechny účastníky,pak se jede na oběd a pak se jede někde na nákup.Takže projížďka se téměř vždy spojí s nákupem.

Lidi,kteří si myslí,že je sraz pouze o žrádle(jak zde někdo podotknul) tak jsou na omylu,ale hold někdo si na tom zakládá.No a co?Nikdo po Tobě nechce,abys tu vyšel vstříc všem.Proto ti píšu aby sis to určil podle sebe a tečka.Kdo bude chtít pojede,kdo nebude chtít nepojede.Přesně jak napsal MrChodny.Nejsme školní výlet. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Riešenie! Spočítajme si to - dajme tomu že 30 ludí si dokáže vybrať zo "superb menu" a tak teda zvyšok by nemal byť pre kuchára problém nie? fakt riešime hovadiny... 5-6 ludí nech si vyberie načo budú mať chuť a verím že tí "menej nároční" si vyberieme z menu. Czechmichael verím že menu skombinujete tak aby sadlo skoro všetkým, pre náročných by som tam zaradil nejaký steak, pre vegošov niečo bezmasa, ďalej niečo typicky české atď... každopádne riešte jedlo až keď bude nejaká predstva o tom čo bude na výber... ako môžete teraz vedieť že sa vám neulahodí? Keď bude najhoršie rozpálime grilly a ja ugrilujem kludne aj pre 50 ludí, každému čo si donesie - stačí do mňa len liať plzeň aby som nevyschol :kol-35:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky bych tuhle kapitolu o jidle vypustil. A omlouvam se vsem za muj, mozna hrubsi, nazor. Sef me dneska zmrdal a pak sem se sel uklidnit na forum a jak sem byl v razi tak sem to asi prehnal. A velky dik poradatelum a vsem co se do poradani srazu vlozili. musej to mit tezky.  Ja sam sem na srazu supu jeste nebyl takze ani nevim co a jak...  Podridim se a doufam, ze si ten sraz poradne uzijem.  tesim se na vas a vase mazliky... :D :D :D a nejakej vylet uz je vymyslenej? okoli neznam a rad poznam. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...