M_ike Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Proto ty lampy kontroluju kazdej mesic kdyz jdu k autu. Jsem za ty LEDky rad, nekolikrat jsem v noci couval z mist, kde nebylo zadny svetlo a diky tem zarovkam sem videl neco na kamere - coz byl ostatne duvod vetsiny lidi, kteri ty svetla na zpatecku za LED menili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Aleši, musel jsi u OIII FL po výměně blinkrů a zpátečky za Osram LED nakódovat, nebo stačilo pouze vyměnit? Mám vyhlídnuté tyto: http://www.autolamp.cz/osvetleni/zarovky-led/12v/led-zarovky-s-patici-bau15s/LED-12V-PY21W-OSRAM-2ks-blistr-oranzova7557YE-02B.html a http://www.autolamp.cz/LED-12V-P21W-BA15s-OSRAM-blistr-2ks7556CW-02B.html Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ahoj, použil sem asi ty samé žárovky a nic sem kódovat nemusel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ani u mě nebylo toto kódování třeba, takže potvrzuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 LukasCBR, proc kupujes tak drahe ? Ja je kupoval z ali za 1/3 cenu, a vse fungovalo, taktez bez kodovani ale pro "jistotu" jsem je nakodoval .... vzdy vse svitilo pres rok a pul .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 V 1. 10. 2017 na 12:58, LiveBomb napsal: Ahoj, použil sem asi ty samé žárovky a nic sem kódovat nemusel. A svítí dobře? Přijde mi, že 200 lm, jak píšou v obchodě, je docela málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 signolife> je to znatelný rozdíl. Na youtube máš hned několik srovnávacích videí. Např. v odkazu viz. dole, kde je sice už zastaralý typ LED žárovek a nyní jsou nahrazeny těmi v odkazu. Osram LED - blinkr, zpátečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 (editace) Ahojte kuci, mam otazocku, nedaju sa tie zadne led do spiatocky kupit aj v SA? Superb pokial viem ma spiatocky tiez led, hmmmmm. Ids mi o mozne predchadzanie problemov, zaruky. Aj Osram pise na stranke ze only for offroad... D Editováno: 7. Říjen 2017, autor: jude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Modul, který nahrazuje klasickou žárovku není většinou homologovaný, tj. v autorizovaném servise to rozhodně nekoupíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Právě z toho důvodu jsem je tam ještě nedal. Nechci mít neschválené osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 LED Osram nejsou homologovany pro běžný provoz. Pro zájemce, kteří by se i tak rozhodli, doporučuji nakoupit přes eBay, konkrétně eBay.co.uk. Cena tam je 550kč včetně poštovného oproti cca 700kč u nás. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 V 14. 6. 2017 na 19:54, Zdenek Pastorek napsal: Toto je patice toho světla. Pokud máte nějaký nápad, sem s ním. Je asi o 5 mm kratší, než nba standard lampě. Zdravím Ťa, máš prehodené zadné LED svetla z FL na pred FL?, svetla už mám, čo s tým konektorom?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 V 15. 6. 2017 na 8:17, M_ike napsal: Poslal jsem Ti SZ Zdravím Ťa, potrebujem prehodiť zadné LED svetla z FL na predFL, Pomôžeš mi s tým? Hlavne ako prepojiť ten konektor!? dik Patrik Po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Konektor se přepojuje 1:1. Ještě je změna v nastavení svítivosti zadních světel - u předface byla 100, tady je 127. Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Povodne zadné svetla nemám LED, to ako preložiť pitný je tajne,? Poslal by si mi to, nie som servis, chcem to iba pre seba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Dával jsem sem návod na sestavení a kolega LiveBomb tam dával i potřebné díly. Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Ok vidím to, super si to urobil, nedá sa to jednoduchšie?, vymeniť pôvodná svorkovnica za tu novú plochu?, (preložiť pitný do novej) a ešte mám otázku či to je potrebné ešte kodovat VCDSkom? Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Mohly by se nahradit svorkovnice, ale musel by jsi koupit nové piny a hlavně by to se to špatně vracelo. Takhle mohu kdykoliv vrátit do originálu.A upravovat kabely přímo na autě mně připadá trochu nekomfortní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 před 10 hodinami, ferda25 napsal: Konektor se přepojuje 1:1. Ještě je změna v nastavení svítivosti zadních světel - u předface byla 100, tady je 127. U FL nebo se to musí změnit i u PředFL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Pro upřesnění: - FL standard = před FL LED - FL TOP LED = ideálně dodělání redukce kvůli už snad tisíckrát zmíněnému eventuálnímu návratu k původnímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Nevidím dôvod vracať späť štandard, určite to robiť nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Mám to nahodene, s redukciou nebol až taký problém, foto dosť pomohlo a potrebujem to nakodovat. posle mi niekto prepis bitov? Dik dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 (editace) Tady najdeš. Projeď vlákno s kódováním, nebuď zdechlý! (Myšleno s nadsázkou / v legraci). Editováno: 23. Prosinec 2017, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Muze mi nekdo poradit, jestli potrebuji pro LED predFL combi svetla jinou kabelaz nez ktera je na zarovkovejch predFL koncovejch svetlech? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 5E9 945 258 A, 5E9 945 257 A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.