Srpen 10, 20178 r Proto ty lampy kontroluju kazdej mesic kdyz jdu k autu. Jsem za ty LEDky rad, nekolikrat jsem v noci couval z mist, kde nebylo zadny svetlo a diky tem zarovkam sem videl neco na kamere - coz byl ostatne duvod vetsiny lidi, kteri ty svetla na zpatecku za LED menili.
Říjen 1, 20177 r Aleši, musel jsi u OIII FL po výměně blinkrů a zpátečky za Osram LED nakódovat, nebo stačilo pouze vyměnit? Mám vyhlídnuté tyto: http://www.autolamp.cz/osvetleni/zarovky-led/12v/led-zarovky-s-patici-bau15s/LED-12V-PY21W-OSRAM-2ks-blistr-oranzova7557YE-02B.html a http://www.autolamp.cz/LED-12V-P21W-BA15s-OSRAM-blistr-2ks7556CW-02B.html Díky.
Říjen 1, 20177 r LukasCBR, proc kupujes tak drahe ? Ja je kupoval z ali za 1/3 cenu, a vse fungovalo, taktez bez kodovani ale pro "jistotu" jsem je nakodoval .... vzdy vse svitilo pres rok a pul ....
Říjen 6, 20177 r V 1. 10. 2017 na 12:58, LiveBomb napsal: Ahoj, použil sem asi ty samé žárovky a nic sem kódovat nemusel. A svítí dobře? Přijde mi, že 200 lm, jak píšou v obchodě, je docela málo....
Říjen 7, 20177 r signolife> je to znatelný rozdíl. Na youtube máš hned několik srovnávacích videí. Např. v odkazu viz. dole, kde je sice už zastaralý typ LED žárovek a nyní jsou nahrazeny těmi v odkazu. Osram LED - blinkr, zpátečka
Říjen 7, 20177 r Ahojte kuci, mam otazocku, nedaju sa tie zadne led do spiatocky kupit aj v SA? Superb pokial viem ma spiatocky tiez led, hmmmmm. Ids mi o mozne predchadzanie problemov, zaruky. Aj Osram pise na stranke ze only for offroad... D Upraveno Říjen 7, 20177 r od jude
Říjen 7, 20177 r Modul, který nahrazuje klasickou žárovku není většinou homologovaný, tj. v autorizovaném servise to rozhodně nekoupíš...
Říjen 8, 20177 r LED Osram nejsou homologovany pro běžný provoz. Pro zájemce, kteří by se i tak rozhodli, doporučuji nakoupit přes eBay, konkrétně eBay.co.uk. Cena tam je 550kč včetně poštovného oproti cca 700kč u nás.
Prosinec 19, 20177 r V 14. 6. 2017 na 19:54, Zdenek Pastorek napsal: Toto je patice toho světla. Pokud máte nějaký nápad, sem s ním. Je asi o 5 mm kratší, než nba standard lampě. Zdravím Ťa, máš prehodené zadné LED svetla z FL na pred FL?, svetla už mám, čo s tým konektorom?!
Prosinec 19, 20177 r V 15. 6. 2017 na 8:17, M_ike napsal: Poslal jsem Ti SZ Zdravím Ťa, potrebujem prehodiť zadné LED svetla z FL na predFL, Pomôžeš mi s tým? Hlavne ako prepojiť ten konektor!? dik Patrik Po
Prosinec 19, 20177 r Konektor se přepojuje 1:1. Ještě je změna v nastavení svítivosti zadních světel - u předface byla 100, tady je 127. Upraveno Prosinec 19, 20177 r od ferda25
Prosinec 19, 20177 r Povodne zadné svetla nemám LED, to ako preložiť pitný je tajne,? Poslal by si mi to, nie som servis, chcem to iba pre seba
Prosinec 19, 20177 r Dával jsem sem návod na sestavení a kolega LiveBomb tam dával i potřebné díly. Upraveno Prosinec 19, 20177 r od Hlouchyno
Prosinec 19, 20177 r Ok vidím to, super si to urobil, nedá sa to jednoduchšie?, vymeniť pôvodná svorkovnica za tu novú plochu?, (preložiť pitný do novej) a ešte mám otázku či to je potrebné ešte kodovat VCDSkom? Dik za odpoved
Prosinec 19, 20177 r Mohly by se nahradit svorkovnice, ale musel by jsi koupit nové piny a hlavně by to se to špatně vracelo. Takhle mohu kdykoliv vrátit do originálu.A upravovat kabely přímo na autě mně připadá trochu nekomfortní.
Prosinec 19, 20177 r před 10 hodinami, ferda25 napsal: Konektor se přepojuje 1:1. Ještě je změna v nastavení svítivosti zadních světel - u předface byla 100, tady je 127. U FL nebo se to musí změnit i u PředFL?
Prosinec 19, 20177 r Pro upřesnění: - FL standard = před FL LED - FL TOP LED = ideálně dodělání redukce kvůli už snad tisíckrát zmíněnému eventuálnímu návratu k původnímu
Prosinec 23, 20177 r Mám to nahodene, s redukciou nebol až taký problém, foto dosť pomohlo a potrebujem to nakodovat. posle mi niekto prepis bitov? Dik dopredu
Prosinec 23, 20177 r Tady najdeš. Projeď vlákno s kódováním, nebuď zdechlý! (Myšleno s nadsázkou / v legraci). Upraveno Prosinec 23, 20177 r od Zdenek Pastorek Edit
Prosinec 27, 20177 r Muze mi nekdo poradit, jestli potrebuji pro LED predFL combi svetla jinou kabelaz nez ktera je na zarovkovejch predFL koncovejch svetlech? Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.