SniperWolf Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Dnes prehliadkapo 30000km vymena oleja filtra kontrola podla servisnych ukonov a navyse vymena vzduchovehi a palivoveho filtra platil som160€ nepriniesol som nic material dal servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 A kde nakoniec?Kolko by to bolo bez vzduchacu a palivaku,nech viem,co ma caka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 nakoniec som bol v Brezne...tam mi tento rok montovali aj Defend Lock tak som skusil zavolat a vyslo to...bez vzduchu a paliva by to bolo 120€ ale nechavat vzduchac 90000? to mi pride poriadna haluz...tak totiz skoda ma nastavene intervaly...rovnako aj palivovy filter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Tak jasne no,je to ustrel,ako aj ten LL olej.Asi by som to az tolko ako ty nesilil,ale tiez ich tam tolko nenecham. To Brezno je autorizak?Ako to,ze taky rozdiel oproti Rimavskej?To nema Skodovka rovnaku,alebo aspon podobnu normohodinu a ceny dielov?Dokonca ta Rimavska by mala byt podla regionu jedna z najlacnejsich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 vies...vopred som sa pytal v RS kolko ma to bude stat ked som si minuly rok daval vymienat len olej predcasne po cca 11000km vtedy povedali ze ta prva servisna prehliadka bude stat cca 160€ tak som bol spokojny ze to by aj mohlo byt....potom som sa tam na to iste pytal tento rok v July a povedali mi to iste....no a ked som sa objednaval na servos tak som sa uz len preventivne opytal a bum ho tak si hovorim ani nahodov.Brezno je normalny predajca a servis Skody momentalne prestavuju salon podla novych standardov skody....cize o neautorizovanom servose nemoze byt rec ked chces prefotim a poslem ti faktury a uvidis sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ja verim,ja sa iba pytam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 ukáž tú faktúru z Auto Park BR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Mám najeto 28 600 km a ve 30 0000 bych měl jet do servisu na výměnu oleje. Zatím jsem nezaznamenal žádnou informační hlášku na maxidotu. Objevuje se nějaká? Pouze v nastavení Bolera je vidět po proklikání na příslušné místo servis za 1400 km nebo xxxdní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Jo vyskoci ti upozorneni na 1000km do servisu a pak se km odecitaji po 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Tak v RSu vymena oleje na 23.000km, celkova cena 5.302,- a z infotaimentu zrovna zmizela i servisni prohlidka na 30.000km tak ji asi zrovna udelali a ukazuje to jen dalsi vymenu za 23.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Tak do servisu necelých 1000 km a na MAXI DOTU žádná hláška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Nemáte někdo zkušenosti s autoriz. servisy na plzensku (nedved, cB auto, tylova ul., Holyšov, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Proč hledáte jiný servis než ten, kde jste auto koupili? Nějak tomu nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Treba spatna zkusenost - nevedomost, nezkusenost, neochota. Predrazenost. Nekomu se treba vyplati jen pro auto z Ostravy do Prahy, protoze poskytnuta sleva to bohate kompenzuje a pak chce servisovat v miste bydliste. Tech duvodu muze bejt mraky. Ja kdyz zvazoval koupi auta, zajimala me i nabidka na servis pri urcitem najezdu a X letech, samozrejmne se na to vykaslali, tak sem auto koupil jinde a servis taky budu poptavat jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Waleri:že bych jako jezdil z Břeclavi do Mariánských Lázní? :-) Tak třeba proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 ..pokud budeš dávat v Agrotecu auto servisovat p. Michalicovi, jak už jsem ti psal dříve, nemáš duvod měnit servis.. za toho chlapa dam ruku do ohně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Dnes jsem byl na garanční prohlídce po 30 tis km. Nechal jsem původní servisní interval ( 30 tis nebo 2 roky ). Po prohlídce jsem si všimnul že v palubním počítači je nastaveno servis olej 30 tis nebo 730 dní a servis prohlídka 30 tis a 365 dní. Nevíte někdo co se dělá po roce za prohlídku? Myslel jsem, že servis je až po dvou letech s olejem. Můj roční nájezd je cca 15 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Nový předpis.... Po roce kontrola pro udržení záruky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Ano, také jsem to tak měl. Nicméně servisní technik prohodil "to je nějaká blbost, že vás auto k nám poslalo". Tak nevím, jak je školí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Kdy vyskočí na maxidotu ta hláška na blížící se servisní prohlídku? Jakou máte zkušenost? Na Golfu VII to bylo 3000 km před. Tady teda jen 1000 km jak píše Stano-RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Tak mi to nedalo a rozhodl jsem se s předstihem oslivit místní autorizované servisy s dotazem na cenu první garanční prohlídky pro mého Scoutíka. Servisní prohlídka by se měla skládat z práce, oleje, olej. filtru (á 300,-) a plastové zátky vany (á 90,-). Autocentrum Lukáš Nový Jičín - práce 686, celkem 4600,- , vlastní olej nelze Autocentrum Lukáš Valašské Meziříčí - cena prohlídky je důverná informace, lze sdělit jen osobně Autodružstvo Frýdek-Místek - práce 800, celkem 3400,-, vlastní olej lze, zápis do knížky dle TPI AUTO HÉGR Olomouc - práce 900,- , celkem 6200,- , vlastní olej nelze AUTO Hlaváček Olomouc - práce 700,- , celkem 4300,-, vlastní olej lze AUTOKLEVER Nový Jičín - práce , celkem 4200,- Porshce Olomouc - práce 878, celkem 6456,- , vlastní olej nelze, nabídnuta sleva 25% na olej, v ceně výměna i kabinového filtru PP Autocentrum Hranice na Marově - práce 750, celkem 3800,-, vlastní olej lze, zápis do knížky dle TPI SAMOHÝL MOTOR Vsetín - práce 648, celkem 4830,- SAMOHÝL MOTOR Olomouc - práce 1200, celkem nevim - cena materiálu roztroušena po 2 nebo 3 přeposílaných emailech uvnitř "Samohýla", dohledávat a sčítat to nebudu Co se přístupu týče a sdělení informací na tom byl nejhůře Lukáš VM, opravodvou nabídku (PDF s rozpisem práce a materiálu) zaslal jen Porsche. Editováno: 26. Únor 2016, autor: LiveBomb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Panečku to jsou ale rozdíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Ještě se snažím dozjistit ten olej u ostatních, ale moc růžově to nevidim. Nejvíce mi vyhovyjí ty Hranice pak je slibný FM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Já platil 2800 bez DPH za první garanci na superbu. U výměny oleje jsem byl osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Minulý rok 4/2015 jsem byl na první garanční prohlídce a teď mi PP oznamuje, že mám zajet na další garanční prohlídku.. Ví někdo co se na druhé prohlídce kontroluje / mění? Příp. jak to vychází finančně? (1.4 TSI) Jinak někdo doporučení na Škoda servis v Brně? Minulý rok jsem byl v AutosalonHora a asi bych možná zkusil i jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.