Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No, to se věci hýbou dopředu. Už mám taky objednáno zprostředkovaně, ale volal jsem kvůli stěračům do AS a jen tak mimochodem jsem se optal na to osvětleni SPZ pod správným číslem a ejhle, sám se tomu divil a hledal jestli není někde chyba. :kol-46:

No budou to mít všichni tak to stejně ztrácí kult jedinečnosti a vyjímečnosti.  :kol-28:  I když tolik lidí sem stejně nechodí. Teď se jim zvýší prodej, budou hledat jak to že a trknou se do hlavy a rychle to típnou jak psal Suri.  popř. to bude dočasně omezená akce.

Tedy Suri :worthy  :worthy  :worthy  budu na tebe myslet při každém rozsvícení. Sice jsem to měl přetvořené z LED pásků, ale je to dost přesvícené a nevím až by mě chytli v Rakousku či DE třeba jak by se na to koukali. Originál je prostě (homologovanej) originál.

Vloženo (editace)

Objednal si mailem, nebo osobne?

Si tam kdyztak zajedu..

po telefonu a neco mlel o 10kusech v boleslavi nevim nerozumnel sem mu.

Editováno: , autor: milstas
Vloženo (editace)

Jak tak sleduji vaší diskuzi, tak mi to nakonec nedalo a zavolal jsem do Autostylu Trutnov a bez problému jsem osvětlení (číslo dílu 000 052 110) objednal.

Cena 132 kč za kus. Dík za dobrý tip :kol-47:

Editováno: , autor: Lusta17
Vloženo

Taky dnes objednáno :palec:

Budu muset vymyslet něco jiného už to tu budou mít všichni jako já sakra už mám po jedinečnosti po roce. :kol-28:

Prodám ti obyčejné žluté a budeš opět jedinečný :D

Vloženo

Mohl si pro porovnani nechat jednu puvodni a tuto novou aby byl videt rozdil. Ja to tak udelam, akorad ja uz origa nemam puvodni. Mam to nevratne upraveno systemem DoDo.

Vloženo

Dnes jsem se pokusil objednat v mém servisu a asi je tam tím všechny zaměstnám. Číslo jim zatím nic neříká a o žádném LED osvětlení na Rapida neslyšeli. Naděje umírá poslední, protože stále hledají, tak se ještě uvidí. :kol-28:

Vloženo

Taky už je mám doma stihl jsem i namontovat, jsou super, jen přidám malé info že mají spodek a vršek přesně podle díry v kufru, aby je někdo necpal obráceně :kol-28:

Vloženo

Tak dnes jsem si chtěl LED osvětlení RZ objednat u AutoZítky v Sukoradech - nic jim to přrý pod číslem dílu nevyhodilo.

Takže jsem nakonec objednat také v Autostylu Trutnov a v pátek si to tam vyzvednu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...