Přejít na obsah

Naklapeni svetel Fabia II

kosak 72

Doporučené příspěvky

mam svetla H4... co jsem se dival do literatury (koupil jsem si ji) tak pri demontazi svetel je potreba sundat predni naraznik..v druhe literature je, ze staci sunday kryt predniho narazniku(nevim co to je :D ) podle me to je ten plastovy kryt co je na vrchu svetel (na kazde stane je maly otvor s vikem, ktere kdyz se vyjme je videt spodni uchyceni svetel).. Ted babo rad :D

z knihy

http://postimg.org/image/8nqrxne6v/

Editováno: , autor: csbot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já to vidím ještě jinak:

Existuje několik provedení světel. Tyto se liší typem žárovky H4,nebo H7 a potom po FL jsou světla která mají 2x H7 (jednu pro tlumené a jednu pro dálkové, starší typy mají pouze jednu žárovku a tlumené-dlkové se přepíná elmag. clonou.) Motorek lze vyměnit pouze u typu který má dvě H7.

Odkaz ke komentáři

mam svetla H4... co jsem se dival do literatury (koupil jsem si ji) tak pri demontazi svetel je potreba sundat predni naraznik..v druhe literature je, ze staci sunday kryt predniho narazniku(nevim co to je :D ) podle me to je ten plastovy kryt co je na vrchu svetel (na kazde stane je maly otvor s vikem, ktere kdyz se vyjme je videt spodni uchyceni svetel).. Ted babo rad :D

z knihy

http://postimg.org/image/8nqrxne6v/

Fabia vyrobena 6/2008 - H4 svetlo je tam nerozoberatelne.

post-6786-0-60793300-1418674417_thumb.jp

Naraznik nemusi ist dole cely, "staci" len povolit vacsinu srobov a poodchylit ho, aby sa dal prepchat samotny svetlomet. Najtazsie mi sli povolit dva sroby spajajuce naraznik s blatnikom, tie som nakoniec odvrtaval.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Dobrý den, měl bych dotaz. Chtěl bych se zeptat jestli nějak jde vyměnit motorek náklonu světel v předních lampách Fabie II (projektorové světlomety rok 2009/12). Jde mi o to, že nejde sklon jednoho světlometu. Má snahu trochu vrčí ale světlo nejde dolů. Všem moc děkuji za odpovědi.

Editováno: , autor: ESkaba
Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Ahoj,  nejspíše mi odešel na fabii rv. 2007 ovladač pro naklápění světel. Máte prosím radu, jak na jeho výměnu ? Po vyndání ovladače světel jsem zjistil, že nemám dostatek místa abych ovladač naklápění vyndal po zatlačení do přistrojové desky.

20230215_173158.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Ahoj  taky  mám problém s  naklápěním  světel   ROOMSTER 2006 h7  BEZ NATÁČENÍ.   nejdou  ani jeden motůrek  Prosím nechá se  vyměnit  nebo celá  parabola  .  U  těchto  parabol . je motůrek v parabole  od  roku 2010  je už  venku   a to je  jednoduchý. Jaký barvy   a proudy  od přepínače  náklonu   k  němu  vedou  díky . Když se chce  vyndat Tlačítko naklápění světel 5J0941333  to se musí  vyndat pojistky ? 

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři

prosím o radu  nechce se mi  naklapet svetla .roomster 1.4.  benzín 2006 čočky .  prosím jaký kabeli vedou k motorku  barvy nebo schéma zapojení paraboly na konektoru  jeden je plus druhý mínus a třetí asi nějaký proudy.nevim proc to nejde  nechci  měnit celý světlo a obě.  Motorky jsou v parabole    a k nim se nedostanu. jedině rozlepit  pleksi  od roku 2010  jsou už venku tam se mění dobře. nemám naklapeni  do stran  ani automatiku  ,  jen základ  nahoru dolu. a potenciometr 1,2,3  na palubovce.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...