Dula Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Schéma naklápění světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Děkuji moc já to nenašel . JEŠTĚ PROSÍM kde je jednotka naklápění světel co se musí vyndat - kastlík , rádio , ze spodu atd. aby se k ní dostal doufám , že je to stejný jako u roomstra 2006. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Tam není žádná samostatná jednotka naklápění světel. Je jen potenciometr s kolečkem 1,2,3, a pak elektronika u motorků ve světlech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Děkuji mě to hlásí po umytí auta že se nenavázalo spojení s řídící jednotkou naklápění rok výroby první roomstry 2006 ale nic asi nemám v autě .Co by se tam pokazilo ? Po vymazání se to vrátí zpátky hned .Máte pravdu mám teda roomstra 2006 stejný jako fabie čočky h7 bez natáčení bez . automatu , jen potenciometr 1-2-3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Světla nemají žádnou diagnostiku, jen pokud máš s čočkou tak ovládání té klapky (tlumené dálkové) A jestli ti nefunguje naklápění obou světel což je divné, tak máš špatný ten modul s potenciometrem . Už jsem to kdysi taky řešil výměnou, stojí to pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 5. Září Sdílet Vloženo 5. Září DĚKUJI tam se leze přes pojistkovou skřínku , že aby to vymačkl ven potenciometr . A prosím jak jsou tam proudy jeden asi kostra jeden přívod proudu 12v A POSLEDNÍ jaký tam mají probíhat napětí podle čísel. 6- 7 let to už nejde Pak ještě se zeptám bliká mi po umytí auta tak 14dní kontrolka na natáčení oranžová v tachometru v pravo dole .Bliká tak 30vt a pak ZHASNE vše OK. Tyto světla natáčecí na autě vůbec nemám . 2006 HNED PRVNÍ AUTA S ČOČKOU A JEDNOU ŽÁROVKOU. H7 + potenciometr . Na diagnostice to píše nekomunikuje s řídící jednotkou a nejde to vymazat. co s tím je to závada nebo ne na STK a jak to odstranit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 5. Září Sdílet Vloženo 5. Září Má to prísvit do zákrut cez hmlovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září asi nemá já je měl zatím puštění mlhovky jen jednou za 7 let a nic se nenatáčelo. . A jestli myslíte do zatáčky když jedete pomalu , že se nasvětcují tak určitě ne , to je jen auto v základu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září U FII to musejí být "hranaté mlhovky", ne kulaté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září Na jezdci potenciometru T8b/2 se při při otáčení ovladačem musí měnit napětí od 0V do 12V. Na T8b/1 musí být + 12V od pojistky č. 2 na pinu T8b/4 je kostra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září před 4 hodinami, standa 2 napsal: asi nemá já je měl zatím puštění mlhovky jen jednou za 7 let a nic se nenatáčelo. . A jestli myslíte do zatáčky když jedete pomalu , že se nasvětcují tak určitě ne , to je jen auto v základu . No práve, pýtam sa zámerne keďže pokiaľ auto má corner hmlovky, tak závada tohto systému sa zobrazuje ako chyba natáčacich svetiel. Bouchy01 to napísal jasne, pokiaľ sú hranaté hmlovky, tak je tam corner. Chybu systému natáčania ti ukáže aj vtedy, ak žiarovka v hmlovke je vypálená a nesvieti. Osobná skúsenosť keď po oprave v servise nezapojili šteker hmlovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září já tam mohu dát kamkoliv jakoukoliv žárovku , i kdyby praskla tak nic to neukazuje. a nic to nesignalizuje ,mlhovky kulatý bez natáčení. Světla jsou S VÝBAVOU jako na favoritu bez ničeho . ale H7 . a přitom to hlásí problém že to nemůže navázat s řídící jednotkou po umytí auta na benzínce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září před 13 hodinami, bouchy01 napsal: U FII to musejí být "hranaté mlhovky", ne kulaté. roomster 2006 stejný jako fábie 2006 jak píši https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/206988867 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září před 13 hodinami, bouchy01 napsal: U FII to musejí být "hranaté mlhovky", ne kulaté. https://auto.bazos.cz/inzerat/190341138/skoda-fabia-ii-rs-14tsi-132kw-dsg.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září před 26 minutami, standa 2 napsal: a přitom to hlásí problém že to nemůže navázat s řídící jednotkou po umytí auta na benzínce . Nejsem si jistý, jen uvažuji. Ale připadá mi to, že je v dagnostice nastavená nějaká ŘJ, která ve skutečnosti neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září Ano přesně to máte pravdu taky mi to napadlo a při mytí vozidla se asi něco zkratovalo spojilo někde asi se tam dostala nělkam voda ,přitom se to mylo jen na benzínce i spodek vozidla. Ale ted jak TO ZASE ZABLOKOVAT . Na to asi ty domácí věci na odhalování závad co má mechanik v notebooku za 10 000kč nebudou stačit. nebo to neumí najít. To asi se pojede do škodovky ,nebo máte jiný nápad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 7. Září Sdílet Vloženo 7. Září Nevím, zas takový odborník nejsem. Ale já bych zkusil v normální diagnostice co mám (VCDS), tu jednotku, která píše chyby, prozkoumal. Jestli by k ní byl přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.