Host amissus Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Jelikož se nám ve vedlejším vlákně rozhučela diskuze k oplastování vnitřní strany dveří, dovolím si založit extra téma. Jistě to má své výhody i nevýhody (např. že je to hnus na pohled, ale dobře se to udržuje), mě by ale na úvod zajímalo, především od dlouhodobějších uživatelů Rapidů, příp. španělského sourozence, jak hodně se ty plastové výplně škrábou a opotřebovávají v reálném provozu? Můžete nahodit i fotky na detajl a uvést stáří. PS doufám, že mě zase Pawouk zbuzne za název a umístění Editováno: 11. Únor 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) mně se to napohled i celkem líbí...vlastně proti tomu nic nemám, zatím mám malý škrábaneček na madlu co jsem omylem udělal klíčem (ca 8mesicu stáří). Jediný co se tam patlá je ta koženka o kterou opřu ruku když otevírám dveře protože to madlo je blbě vpředu (jako u většiny aut). škrábanec špinící se koženka Editováno: 11. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 PS doufám, že mě zase Pawouk zbuzne za název a umístění Tentokrát to je v naprostém pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) plastový výplně jsou fakt Ok, dokonce i DPMB (mhd v Brně) přišel na to, že čaloněný sedačky jsou napi.u a dává opět plastový a dřevený. no a stejně tak s těma výplněma. já tam nemám ani škrábanec a dokonce jsou i čistý. když prší, tak než nalezu do auta, je vyplň trochu popršená. vezmu hadr co mám v kapse dveří, otřu to a tak je výplň pořád jako nová :-) to hadrovej tapec co jsem měl ve FI možná působil útulnějí, ale za deště to bylo furt mokrý, potom ošoupaný a viděl jsem jinde i nechutně zamaštěný a to se pak blbě čistí. já su spokojenej, nevrže to, vydrží to :-D Editováno: 11. Únor 2014, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Jo jo, klíče jsou nebezpečný nástroj, pozor na ně. Mám poškrábaný tunel v přechodu mezi spodním dílem a přístrojovkou od klíče zapalování, když ode/za/mykám řadičku. Teď už to umím, tohle jsou šrámy z prvopočátku našeho soužití. Ne moc kvalitní plast je na bočnicích krytu kufru, čepy víka ho taky snadno poškrábají, když ho neopatrně vyndaváte. Jinak ostatní plasty zatím běžný provoz snášejí dobře. Osobně proti absenci látek na vyplních a tvrdé přístrojovce nic nemám. Design a linky interiéru to vyžehlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Což o to, absence čalunění by mi nevadila, jen si myslím, že i ten obarvený výlitek z pet flašek se dá udělat pohledněji. Trošku se také obávám prstenu. Editováno: 11. Únor 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 No. Já mám na plastech v oblasti styku ruky a výplně u madla či kliky tu a tam lehké škrábance. Dle zkoumání od nehtů. Taky se mi asi podařilo lehce škrábnout středový panel vedle zapalování. Zase nehtem, jak jsem se zpočátku "pral" s místem na zastrčení klíče do zapalování. Naučený jiný pohyb a bylo to. Není to tak hrozný. Je to vidět při určitém dopadu světla. Ta barva plastu tomu napomáhá. Pokud by byl plast světlejší, tak takovéto malé šrámy by vidět nebyly. Když už jsme u toho, dokáže někdo poradit, jak tyto lehké šrámy zamaskovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) Já jsem si Rapida koupil přes internet a když mi ho přivezli, tak jsem v něj seděl poprvé a až asi po měsíci jsem si všimnul, že to nemá polstrované dveře.Trochu mne to vyděsilo, ale v kombinaci s celkem to nakonec špatně nevypadá a materiál mi přijde, že je odolný.Ani u té přístrojovky mi nevadí, že nemá měkké plasty.Je kvalitní, nevrže, vypadá dobře a raději osahávám jiné věci, než plasty, takže mi to nevadí.Jediné, co mi malinko přijde je, že se ta přístrojovka více zrcadlí v předním okně (v porovnání s Oktavií).Co ale naopak oceňuju na výplních dveří je ta měkká loketka, to je super oproti F1, kde jsem měl mozol na loktu a u Oktávky to myslím taky nebyl žádný hit.Co naopak velmi velmi oceňuji je, že spodek sedaček není oplastovaný jako Oktávce.Jednak tak ten plast je úplně k ničemu a jednak to kolem toho vyluxovat bylo teda pomalu nemožný. Editováno: 11. Únor 2014, autor: Speedluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 jo prsten je taky nebezpečná věc jinak ano výdechy na pristrojovce u celniho skla se brutálně zrcadlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 mne tie celoplastove dvere v kombinacii s pochybnou kozenkou pridu hnusne. argumenty o lahsej udrzbe neberiem . aj ta latka sa da ocistit ... ved si do nej xnad nikto neutiera ruky od oleja ... aby sa tak veelmi spinila 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 a viděl si OIII třeba v ambitionu? Úplně to samé i ta koženka...jen v horní části je ta plastová ozdobná lišta... u rapida za 320tis se to dá akceptovat ale u auta jehož cena sahá k půl milionu? A to bohužel není jediná věc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 pořád jako nový a prstýnek na levé ruce mám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ian237 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Muzete poradit : pokud chci vyměnit tuto koženku, musim sundat celý tapecirunk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ta koženka je součástí čalounění, takže samostatnou výměnu si nedovedu představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Matne sa mi zda ze to niekto robil, ale na inom aute a to tak ze das dole tapac, tie jednotlive casti tam boli zatavene, takze roztavit, precalunit, a naspat natavit...ale zda sa mu ze to nebola skodovka...ale princip bude rovnaky, len ci to stoji za tu pracu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Dnes jsem zjistil po roce používání/60.000km, že se mi výplň dveří nahoře u okna deformuje-promackava směrem dolů (nejen vytvoření žlábku, ale i deformace hrany sousedící )..... Díky opíraní loktu, nic překvapivého, avšak ne po roce používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ale máš najeto za rok 60 tisíc. To by se většina uživatelů opírala 6 let, aby se jí to stalo. Ale ruku na srdce, proč by měl konstruktér dimenzovat výplň na zlozvyk nevhodného posezu a držení volantu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aticharlie Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Dobrý den nevíte kde by se dala koupit nova zadní výplň dveří na škoda rapid liftback? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 v skoda servise alebo na vrakaci , bazosi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 V Saturday, February 21, 2015 na 19:23, basso napsal: Ta koženka je součástí čalounění, takže samostatnou výměnu si nedovedu představit. Ano, Sven to píše dobře. koženka je facto součástí výplně dveri. Celá výplň je spojována tavnymi plast. Nýty. Z vyplnne dveří jde demontovat jen ovladač stahování okna, ovladač zrcátek, výškový reprak a ta cervená LEDdioda. Pripadne ještě osvětlení schránky. ale klicku už vyměníte jen stezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Nejlepší je vyměnit celou výplň, když je třeba. Dá se sehnat levne. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Dle autorizaku klicka zvlast neexistuje. Kdyz se ulomi zobacek od klicky atd. Je treba cela nova vypln dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Dle autorizáku sice ne, ale klidne Ti kličku prodám osobně. ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TESLA N. Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Dobrý den Rapiďáci, je možné objednat tuto plastovou část výplně dveří? Jsou to pp dveře, LB 2019.Moc děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 5JA867171B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.