Beatle Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Zdravím, mám zase jeden problém na mé Fabii (1.4 16V - 55kW, AUA), najeto 198 000 km. Občas auto při záběru poškubává. Bohužel ale tak nějak nevyzpytatelně. Třeba 200km je klid a pak pomalu při každém přidání plynu škubne. Navíc v loni v létě při cestě z dovolené mělo auto na dálnici několikasekundové výpadky. Všechno zhaslo a cca za 5s motor zase sám od sebe naskočil. Stalo se to asi 5x za sebou. Zastavil jsem na benzínce - diagnostika nic nehlásila, nastartoval jsem a bez sebemenšího problému dojel 1000km až domů... Od té doby (cca 4000km) se to takhle výrazně už neprojevilo, zůstalo jen to poškubávání a z motoru je od té doby, hlavně po krátkých jízdách, cítit silný zápach spálené gumy/plastu. Je mi jasné, že to může mít X příčin, ale hodně věcí je už zkontrolovaných a vyměněných z důvodu jiných závad (EGR, vstřikovače, lambda, svíčky, filtry...). V servisu také na nic nepřišli. Při vizuální kontrole jsem si ale všiml, že zapalovací modul je trochu naprasklý! Myslíte, že to může být příčina ? A dá se vadný zapalovací modul diagnostikovat? Abych ho neměnil zbytečně. Děkuji za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.jakubco Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Nazdar. Vyriešil si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.