Květen 9, 20178 r Taky se přiživím. Jakou používáte fólii na čelní sklo v létě? Obyč. hliníkovou zvenku jak v zimě?
Květen 9, 20178 r Dávam dovnútra a stačí. Zvonku by mi kubánski spoluobčania ukradli. Síce by im bola na h..no, ale dobrý skutok urobiť musia.... Upraveno Květen 9, 20178 r od Effendi
Květen 9, 20178 r to je mazec, že někdo odmašlí i fólii za stovku, když ji stejně urve ty uši, co zůstanou ve dveřích Ale nic moc jiného na čelní sklo i do auta asi není, co?
Květen 9, 20178 r Niekedy Škodovka v autorizovaných servisoch dávala ako "darček" takú clonu proti slnku z polokartónu, zloženú ako harmonika. Slúžila mi skoro 5 rokov.
Květen 18, 20178 r Mam sunset + na zadnich dverich pridelane takove ty elektrostaticke folie z Aliexpress (ale vetsi pres cele okno). Ceka me STK a nekde jsem cetl, ze v zadu muzu mit co chci, co se tyce propustnosti svetla, ale mel bych mit k tomu homologaci. Nevite jak to je? Mam si to radeji sundat?
Červen 1, 20178 r Tak si odpovim sam. Na zadnich bocnich muze byt cokoliv, jakekoliv zatmaveni, ale musi mit homologaci, takze to radeji sundam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.