BlueRS Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Zdravím Vás páni, tak ja mám pre Vás aspoň trocha pozitívnu informáciu, auto som kupoval v Hlohovci a tam mal prijímací technik snahu zistiť o čo sa jedná, nakoniec sa mu podarilo zistiť aspoň to, že v Trnave na novom predanom sedmičkovom golfe sa táto istá závada prejavovala zákazníkovi a tam už stihli majstri z VW vyriešiť problém aktualizáciou softvéru riadiacej jednotky, softvér však zatiaľ iba pre golf, čiže v dohľadnej dobe sa niečo určite spraví aj so škodovkou, hádam sa tam niekto zobudí, inak to je v péčku...zatiaľ adios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Soft pro výpadky tempomatu s DSG už existuje. Navštivte servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Soft pro výpadky tempomatu s DSG už existuje. Navštivte servis.. takže soft již mám vypadá to že se situace vyřešila. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 U mého auta se zase sám tempomat ( normální) aktivoval sám. Při průjezdu Lysou nad Labem na těch jejich kostkách. Normálně šlápnu na brzdu, tempomat se vypnul, pustím plyn a nechávám dojíždět s ohledem na provoz přede mnou a zdá se mi, že to nezpomaluje a ejhle kontrolka znovu svítí. Takhle se zapnul asi 4x na 500 m úseku. Pak už se mi to nasimulovat nepovedlo. Zatím to neřeším. Až se to stane vícekrát tak budu reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Tak už mám za sebou taky první záruční opravu. Při jízdě se mi začal samovolně zapínat tempomat a jakmile se sepnul, tak hned auto začalo zrychlovat do neomezené rychlosti. Dělalo to, ať jsem jel po městě nebo na dálnici a řeknu Vám, že při jízdě v koloně to bylo docela o hubu. Jak píše Flag, při jízdě to udělalo třeba 5x za 1km a pak to většinou skončilo rozsvícením oranžové kontrolky tempomatu s vykřičníkem. V servisu vyměnili ovládací páčku pod volantem a pokud by to nepomohlo, tak by prý museli kontaktovat ŠA o radu co dál. Tak uvidím, je to týden a zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) a to máš DSG? Editováno: 20. Červen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Jestli myslíš mě, tak nemám DSG, mám manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak o tom ve ŠA asi vědí. Dnes mi v servisu řekli, že je akce na výměnu páček pod volantem. Potvrdili souvislost s tempomatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Tempomat opraven přehrání softwaru...bohužel od té doby mi cuká pří klidném ražení auto...mám dsg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 nech si provést zaměření DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 závada u rs tsi v manuálu - řešeno v záruce výměnou páček pod volantem. Po 14 dnech ježdění zatím OK, tak doufám že je to vyřešeno. Nebezpečná chybička :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Zítra opět směr servis na opětovnou výměnu páček..svolávací akce prý...cukání dsg při přeřazení zatím nevyřešen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Zítra opět směr servis na opětovnou výměnu páček..svolávací akce prý...cukání dsg při přeřazení zatím nevyřešen... kdy si zadaš VIN sem http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce tak ti to napíše svolávací akci? Editováno: 13. Červenec 2014, autor: sejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Zajímavé, u svého autorizáku jsem s RS objednán na svolávačku k páčkám pod volantem (kontaktovali mne), ale zkusil jsem odkaz na zjišťování svolávaček podle VIN a tam pro mne nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Tak jsem jel sam do skodovky. Obcas mi tempomat sam vypnul. Vymenili mi packy a zaroven pry maji od skody servisni akci na nove nahrani softwaru ridici jednotky. Tak mi to hned nahrali. Ale musim bohuzel konstatovat, ze mi tempomat opet sam vypnul. RS III TDI 12/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 jen tak pro doplnění, co to znamená ? ze mi tempomat opet sam vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 No proste jedes ve meste, na tempomatu nastaveno 55. Drzim jen volant a nejednou zelena kontrolka zbela a tempomat se vypne. Jako kdyby jsi teoreticky tuknul na brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 V Passatu se mi taky sám vypínal, nebo nešel spustit. Závada byla oxidace na snímači otáček na převodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 u nového auta těžko bude oxidace, mimo to O III to má řešené jinak.. už se tu psalo, byl to problém už prvních O II kdy po výměně páček bylo vše OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Když zasahuje adaptivní tempomat, tak se průběh zobrazuje na maxidotu? Například jedu a adaptivní tempomat zaregistruje přibližující se auto vpředu a zpomaluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Podívej se do příslušného vlákna nebo do návodu, tak i tam to najdeš.... ano...zobrazuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Když zasahuje adaptivní tempomat, tak se průběh zobrazuje na maxidotu? Například jedu a adaptivní tempomat zaregistruje přibližující se auto vpředu a zpomaluje... Chlape, kdy už začneš hledat, než někde něco napíšeš??? Toto je poslední výstraha, nebudu pořád za tebe něco hledat a přesouvat! Adaptivní tempomat se řeší ZDE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 snad nikoho neurazim, ked ozivim tuto staru temu. RS TDI DSG a tempomat sa mi asi 5-6 krat samovolne deaktivoval... naposledy pred vyse tyzdnom... auto vyrobene v juli... vozim ho od 20.8.... mam zhruba 7500 km kolega ma taku istu RSu a tiez sa mu to par krat stalo (mozno menej ako mne) tak sa chcem spytat - ako dopadli reklamacie? vyriesi problem vymena packy a novy SW? alebo problem nadalej pretrvava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) Nekdo tady tuším psal,ze to autorizaci u RS mění Editováno: 1. Říjen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 snad nikoho neurazim, ked ozivim tuto staru temu. RS TDI DSG a tempomat sa mi asi 5-6 krat samovolne deaktivoval... naposledy pred vyse tyzdnom... auto vyrobene v juli... vozim ho od 20.8.... mam zhruba 7500 km kolega ma taku istu RSu a tiez sa mu to par krat stalo (mozno menej ako mne) tak sa chcem spytat - ako dopadli reklamacie? vyriesi problem vymena packy a novy SW? alebo problem nadalej pretrvava? mám rovněž RS TDI DSG a po návštěvě servisu byl problém kompletně vyřešen, dle sdělení serveru mi byl přehrán pouze SW 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.