Prosinec 31, 201410 r ono záleží na řidič jak mu která sedne, mě ta stávající kupodivu sedna akorát, nevadí mi řadit zpátečku ani zatahovat ručku, ruku mám na ní položenou akorát, ale přítelkyně je už drobnější a jí vadí, takže jí musí mít neustále nahoře jinak by ani nezařadila Designově je asi hezčí z Fabie, ale radši koženku než textil. Z textilu jsem vyrostl, blbě se mi to pak čistí... + mi vadí že ta nová není uvnitř polstrovaná, tohle je už fakt pomatený šetření....
Prosinec 31, 201410 r Mbdusan nikto ta nepresviedcal ... Ryp ja som menil latkovu za kozenkovu a ta kozenkova mi vadi lebo ked mam kratke rukavy lepim sa na nu a je mi to neprijemne , ocenujem navrat vyroby textilnej ... Aj ked je narocnejsia na udrzbu
Prosinec 31, 201410 r Mbdusan nikto ta nepresviedcal ... Ryp ja som menil latkovu za kozenkovu a ta kozenkova mi vadi lebo ked mam kratke rukavy lepim sa na nu a je mi to neprijemne , ocenujem navrat vyroby textilnej ... Aj ked je narocnejsia na udrzbu tjn, asi drtivé většině ( těch co to řeší ), bude více vyhovovat textilní. Já ač se potím hodně, tak mi to nevadí.
Leden 2, 201510 r nu kvoli comu sa ale meni stlpik volantu ? Asi KESSY. Rapid dostane elektriku z Fabie. Jinak loketní opěrka už se montuje a několik dalších věcí taky.
Leden 2, 201510 r vis co konkretne se z toho seznamu uz montuje ? diky Upraveno Leden 2, 201510 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Leden 6, 201510 r Ja som objednal včera Rapid SB (dodanie o 8-12 týždňov) a v novom cenníku je možnosť vybaviť auto informačným systémom SMARTGATE. Nový cenník u nás platí od 1.1.2015. http://www.skoda-auto.sk/sitecollectiondocuments/cenniky/skoda_rapid_cennik.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.