Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Ahojte, chcelo by to nejaké oživenie a nové skúsenosti.

Moja je taká, že čínske LEDky, rozumej z ali alebo ebay, začali veľmi rýchlo blikať. Bavíme sa o interiéri a riasách. Na počudovanie v smerovkách vpredu aj vzadu a v spiatočke po necelých dvoch rokoch žiadny problém.

Objednal som teda v naivnom očakávaní drahšie z normálneho eshopu, pre seba aj pre švagra do A6. Sú tam pár mesiacov a blikajú jemu aj mne. Detto riasy u mňa. Jedine v späťákoch je to zatiaľ v poriadku.

Systémovo mám dokódované aj LED.

A teraz otázka, nie je možnosť origo LED pre Škodu? Nemá Superb alebo OIII FL už LED a s tou istou päticou, čo by pasovala aj do OIII? Prebehol som nejaké témy aj v Superbe, ale nič použiteľné som nenašiel. Už ma to nebaví furt meniť, ak by bola origo možnosť, aj keď drahšia, pôjdem do nej.

Vopred ďakujem za pomoc.

Vloženo

Octavia III FL a pokud vim ani Sup nemaji LED stropni osvetleni a Sup ma jiny stropni modul, v tomto provedeni to ma jen aktualni Seat Leon Cupra napriklad a z te by to udajne melo pasovat do OIII. Ale je treba menit CELY stropni modul. Nejsou tam pouze nacvaknute W5W ledky. A ted co bych ti doporucil ja. Mas naprosto stejne poznatky jako ja. Koupil jsem znackove Osram W5W Ledriving premium v zaruce. Cena vyssi ale je to kvalitni vyrobek od zname firmy. Neblikaji ani po 7 mesicich a ta svitivost je uzasna. Naprosto akorat. Neoslnuji jako ty sunty od kopacka megapower led ale zarove to sviti nesrovnatelne oproti klasickym zarovkam. Proste dobry idelal, nebudes zklamany [emoji4] viz podivej se na muj prispevek o par nahoru, mam tam fotku.

Vloženo

Ledky z ali tak 20eur/sada interier sviti nadherne druhej rok. Jde samosebou usetrit asi 85%, pak ale samosebou umrou, blikaji..

jinak kopacek byl z interieru vyhozen. Svitil namodrale a hlavne fakt jak blazen.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Aktuálně mám vybrány W5W od Osramu LED 6000K, jelikož ty na OB-autodílech svítí na mě až moc. Podařilo se mi je sehnat za velice slušné peníze a chtěl bych se zeptat, zda-li zde přítomní s nimi máte nějaký problém za dobu používání?

Vloženo (editace)

U Osramu, které mám v blinkrech a zpátečkách, jsem to i čekal. Každopádně díky za potvrzení!

Mám vyhlídnuté tyto (288Kč, Belgie, poštovné zdarma)

Osram

Prošel jsem celé téma a chci osadit 4x osvětlení nohou (T10 W5W) a strop, tzn. dopředu 2x T10 W5W a dozadu také 2x T10W5W?

Editováno: , autor: LukášCBR
Vloženo
12 hours ago, Aleš_BX said:

ty Ostamy pro strop snad, i když úplně to také není ono, parabolky stropních světel jsou pak k ničemu, ten Osram svítí jen čelně, nikoli do boku...

budu se opakovat, moje nejlepší zukušenost, a to už na druhém autě, je s těmito LED do stropních světel (vzadu u liftbacku stačí dvě místo třech) a svítí krásně, neblikají, neprosvítají) koupených v ČR se zárukou - s e-shopem super komunikace 

40717-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-6led-5730smd-canbus.thumb.jpg.3912c218b61d10926f81870de831930d.jpg

Tyto LED jsem pořídil v počtu 10ks na osvit nohou a do zrcátek, 4kusy mi po 3 měsících začaly blikat, takže za mě špatná zkušenost a nedoporučil bych je.

http://www.dx.com/p/mz-t10-4w-8-5630-smd-canbus-led-clearance-lamp-reading-light-door-lamp-license-plate-light-411671#.Wsc1c5cuBHY

Tyto mám stejnou dobu ve stropním osvětlení + jsem je měl i na osvětlení řas ve světlech než jsem je vyměnil za červené a bez problémů. Objednal jsem jich cca 20ks pro známé a zatím si nikdo nestěžoval.

http://www.dx.com/p/t10-2-5w-6500k-168-lumen-12x5050-smd-led-white-light-lamps-for-car-12v-pair-115074#.Wsc2TpcuBHY

Tyto mám aktuálně pouze v kufru (stáří cca 2 roky, použil jsem ze staré OII) a verzi s jednostranným provedením LEDek mám v SPZ a nemohu si absolutně stěžovat.

Vejdou se i do zrcátek, takže jamile mi odejdou ty malé viz. výše nahradím je těmito.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Nejedná se o nikterak kvalitní fotku, ale zatím jsem opravdu spokojený. Originální osvit jsem měl nastavený na cca 60% a tyto LED svítí, co se do intenzity osvitu týče, dosti podobně.

Kontroloval jsem je i ve vypnutém stavu a zatím neprosvěcují.

IMG_0737.thumb.JPG.e12037af59c7dad88991243bcc1206d1.JPG

Vloženo

Dá se říci, že mi to zatím opravdu nevadí. Samozřejmě jsem se díval na tvou variantu a zatím jsem se nepřemluvil k tomu, abych dal 169Kč za 1kus. Mám je uloženy a časem na ně případně dojde.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Neni zadny duvod kupovat celou krabici, uplne staci vymenit ledku samotnou.

neplechu v te budce dela kovove telo ledky a zaroven odrazovy plech budky samotne. Uplne staci vyhodit plech a ledka ledkuje jak ma. 

(Bacha u podsvitu noh, pokud nekdo nema VCDS, sviti to v origo nastaveni zbytecne moc).

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Včera předělán osvit nohou na origo led ze superba, kdyby někdo potřeboval, je mimo kódování potřeba  toto na výrobu redukce :

5G0 947 409         

503894436_RELEDosvtlenprostorunohou5G0947409-Zprva(HTML)_2018-07-04_09-56-50.thumb.jpg.aa57a00348a1338af9d37b8e6ae9f0d1.jpg

konektor 4B0 971 992       

pin N 103 189 05   

1776542983_RELEDosvtlenprostorunohou5G0947409-Zprva(HTML)_2018-07-04_09-57-09.thumb.jpg.f4f52baa467ed704eb1c1dff18ef8610.jpg

konektor 1J0 971 972        

pin N 103 358 07         

321208080_RELEDosvtlenprostorunohou5G0947409-Zprva(HTML)_2018-07-04_09-57-20.thumb.jpg.3b5cb95f0985cd1215ffe8e625a2605e.jpg

+ vodič

V kufru mi přijde že to svítilo málo, tak jsme objednal na zkoušku jak píše o kus výše @Aleš_BX 2 ks z ALixprs.

Teď ještě do stropnice dopředu a dozadu, tam zatím se nemůžu rozhodnout...Kopáčka nechci....nechám si rád poradit.

Editováno: , autor: cz pida
  • o 3 týdny později...
Vloženo

@Devil... Dnes mi přišly, tak jsem je nacpal do kufru (konečně tam večer vidím :w00t1: ) No a jednu jsem nacpal dozadu v interiéru jako prostřední - šajní luxusně, 2 žárovky okolo původní vůbec nejdou vidět :kol-98: Zítra tam nacpu na čtecí lampy 2x OSRAM LED Standard, které mám i vepředu. A bude komplet interiér krásně LEDový.

Vloženo

@Velda jsem rád, že jsi spokojen. Nicméně do kufru bych doporučil ještě trochu jinačí. Objednal jsem tyto: https://www.aliexpress.com/item/10pcs-lot-T10-W5W-canbus-led-194-927-161-t10-6led-5050-SMD-LED-W5W-T10/884890733.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.b9344c4dKYo4OS

a čekám až dorazí na zkoušku. Aktuálně mám v kufru skoro stejně, ale už jsem je nikde nesehnal a nebo ty co už zde doporučovali kluci viz. výše.

Vloženo

Tak dej pak vědět. Tamty mi bohatě v kufru stačí :-) Vyměnil jsem původně jen jednu, pak večer mrknul - a výrazně víc světla, dostačující :-) I když teda půlka svítí do prázdna, to je pravda. Mám tu však jistotu, že nebudu muset předělávat kabely kvůli polaritě :-D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...