Tarantulas Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Proč škoda? Náhodou automat je supr věc, a k takovému autu myslím patří. Ale pokud si příznivec fofr klacku a máš to radši sám pod kontrolů neni co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 (editace) LPG je v pohodě. Etanol=koroze palivového systému. Líh nemá žádné mazací účinky, takže první odejde palivové čerpadlo a následuje zbytek. U LPG to při přepnutí zpravidla funguje tak, že je palivové čerpadlo vyřazeno (odpojeno), takže když něco nejede, tak se to nemůže ani rozbít. Za mě je rozhodně lepší 2,8 v LPG, než 2,5Tdi. Ikdyž musím konstatovat, že od 2,8 jsem čekal více, na ten objem hodně línej a žravej motor. Ale LPG to asi kompenzuje Co se týče převodovky, tak do 2,8 se samozřejmě hodí více automat Editováno: 28. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tohle asi nepojede špatně http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/passat/13043397?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tak tohle bych už vůbec nechtěl živit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 LPG je v pohodě. Etanol=koroze palivového systému. Líh nemá žádné mazací účinky, takže první odejde palivové čerpadlo a následuje zbytek. U LPG to při přepnutí zpravidla funguje tak, že je palivové čerpadlo vyřazeno (odpojeno), takže když něco nejede, tak se to nemůže ani rozbít. Za mě je rozhodně lepší 2,8 v LPG, než 2,5Tdi. Ikdyž musím konstatovat, že od 2,8 jsem čekal více, na ten objem hodně línej a žravej motor. Ale LPG to asi kompenzuje Co se týče převodovky, tak do 2,8 se samozřejmě hodí více automat osobně jsem právě zvolil 2.8i s LPG a po naftě jsem byl docela zklamám, ale už jsem si zvykl a když supovi fakt naložím, tím myslím 5000 ot. a výš, tak jede a průměr ve svižné jízdě 6.5 l / km . M ám manuál,automat je luxus, tak možná u 3.6 SII někdy v ...........budoucnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 http://www.sbazar.cz/jara.k/detail/5552207-prodam-superb-limitovane-edici-100edition-19tdi-96kwMoc hezkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 vypadá krásně udržovaně, ale ta cena, trochu přihodit a z německa vezu pětkovýho brambora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Pokud sedí km, tak tu jeho cenu docela chápu, ale v týhle republice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 tojo, ale přece jen už je to skoro 10 let starý, ale ty edice jsou vždycky ještě nadsazený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexandr Moucha Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Honilo se mi hlavou jestli pro něj dojet tak jsem zjišťoval víc. Je to dovoz, v CZ je cca rok, Škodovka má pouze jeden evidovaný servis v r. 2008 stav km 28000. Vím že to nic neznamená, že se to dříve zas tak moc nezaznamenávalo ale stejně pokud chci tuto cenu čekal bych to. Inzerát na mne celou dobu působil, že je první majitel koupeno v CZ. Prý je serviska + koupeno od dealera v DE. Komunikace nevypadá nijak neseriózně ale díky původu do toho zřejmě nepůjdu. Editováno: 3. Duben 2014, autor: Alexandr Moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) . Editováno: 4. Duben 2014, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Panáčku, tady jsi u Superbů 1. generace. Mrkni se spíš sem http://forum.skodahome.cz/forum/62-ostatn%C3%AD/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14067970?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Tohle už je divné.. Však když si spočteš že zato dáš 40 taců a měl bys to prodat na díly tak z toho budes mit minimálně 1x tolik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Tohle nebrat: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15314268?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 ten taxik ma podle stavu tak 600 ne 233. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Tjno AAA taxi přitom ještě bourané na prdel... A to světlo je fakt brutál to levé při pohledu zepředu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14067970?goFrom=list Tak to jim napíšu.Doufám že nebudou jak aaa.No už ho nemáme ale máme tu jiný auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Moc práce na tom nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Chybí mu plastový dzindzik co vede od zámku kapoty k výztuze :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Už je to koumám vymazané. Do toho někdo rychle šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Nádhera, a cena je suprová, co vše obsahuje přestavba na ethanol?? , a šlo by to dát do lpg ? http://auto.bazos.cz/inzerat/32968864/SUPERB-28-V6.php Editováno: 8. Duben 2014, autor: nik221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Ten je tam už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 sem to myslel tak že by se dala přestavba na ethanol pryč, a dalo by se to do LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 No je pěknej, i slušně vybaven, ale jak říká kolega od Fábií, už tam je dost dlůho a myslím že šel už i s cenou níž. Cena je už dost nízká, až malinko podezřelá na r. v. 06 i ten nájezd je zajímavý, ale proč ne Co se týče ethanolu, ten bych vyhodil, nedělá to dobrotu. A instalace LPG tipuju cca. 30-40 tis. Takže za 100 litrů dobrá kára, pokud už by nebyli žádné investice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.