Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak nakonec 16 tky na léto., originál alu minoris 16.

I ty vypadají super, když větší nemám v techničáku.

IMG_20210425_165618.jpg

Editováno: , autor: ryzen
Vloženo (editace)

díky.

můžu se zeptat, kde se dají výhodně koupit pokličky do alu kol ??? Na ali vidím jen samolepky nebo takový divný a přitom na bazos se prodávají za 300 - 400 kč. Nějaký typ ??? mám je popraskané a chtěl bych si koupit nové.

Druhý dotaz na kolik foukáte 16 ky letní alu kola ??? U nádrže se píše 2,2 předek zadek, zatížení 2,5.

Mám z pneuservisu 2,5 předek, 2,3 zadek - tak nevím zda neubrat, aby se nová letní kola Nexen dobře sjížděli.

Editováno: , autor: ryzen
Vloženo (editace)

Pokličky jsem zkoušel různé (bazar, ali), ale nebylo to ono. Tak jsem nakonec koupil origo. Zase tak velká investice to není. 

Tlaky mám kolem 2,3 na všechna kola. Ale jezdím většinou sám. 

Editováno: , autor: beuticek
Vloženo

Ok díky, právěže tuhle nabízel jeden za 300 nové, na fotkách z druhé strany made in Germany, asi to byli originál. Neměl jsem čas si pro ně sjet pár km. Tak jsem myslel, že je někde koupím levněji než za 600 Kč 4 kusy nové

Vloženo

Ja som tiez kupil otcovi raz z bazaru krytky, ze vraj original. Tiez mali vyrazene, ze su vyrobene v Nemecku...lenze ani zdaleka nepasovali tak dobre ako originalne a po jednej zime boli na vyhodenie. Neoplati sa kupovat neoriginalne krytky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...