Voice Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 pěkná AIVATCO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Zná někdo název Alu ? Potkal jsem je na jedné Octavii v bazaru? Je to III. gen, ptám se ve špatném vlákně Editováno: 17. Září 2015, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Jestli to k něčemu pomůže tak jen vím, že se jedná o kola, která se dávají na verzi Greenline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Kola se jmenují "Greenline". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Ne ne jmenují se Lepus http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola-z-lehke-slitiny/kolo-z-lehke-slitiny-%E2%80%93-lepus-6-5j-x-16%E2%80%9C-5e0071496f-ha7x/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Aha, zajímavé, já je totiž našel zde a v Etce jsou pod názvem Greenline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 dosti podobný kola jsou třeba tyhle, ale sou to 18"... http://auto.bazos.cz/inzerat/51890469/AUDI-A3-AUDI-A3-Sportback-8V-alu-kola-18--letni-pneu.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Mates Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 nemáte někdo fotku 18" černých nebo stříbrných Turini na černé octávce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 zdá sa mi, že tým et 35 mám kolá menej utopené ako iné octávie... musím zmerat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas05 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Čaute chlapi koupím originál ALU kola Gemini Antracit R18 (7,5Jx18 ) ŠKODA Octavia RS III. Alu kola s letními pneu, ale i bez. cena max do 22000 kč (včetně pneu ). Dražší a jiné typy alu kol prosím neposílat. Děkuji za nabídky okolí Ostravy +-100km dojezd, pokud někdo má te na prodej - nebo víte o nějakých na prodej klidně napiště zprávu, díky moc za pomoc Editováno: 7. Únor 2016, autor: Lukas05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Toto ovšem patří do sekce Bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas05 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Omlouvám se jen ty kola sháním už dlouho, viděl jsem dost aktuální téma na alu kola na léto, tak jsem myslel jestli náhodou někdo neví a nějakých, atd, ale jětě jednou omluva a dal jsem to teda i na bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) Dneska jsem objevil takovou blbost na kolech, ale dost mi to pije krev. Mám 18" Golusy a dneska, po roce co je mám, jsem si všiml, že na každé straně auta je mám jinak. Abyste rozuměli, Golusy připomínají vrtulku ventilátoru. Na jedné straně paprsku jsou tenké a rozšiřují se směrem k druhé straně paprsku. No a já na jedné straně auta je mám tou užší stranou směrem dopředu po směru otáčení kola a na druhém zas naopak, tou silnější stranou dopředu po směru otáčení kola. Trochu jsem googlil, abych vyloučil, že existují 2 typy disků, na levou a pravou stranu auta zvlášť. Tak asi neexistují, což je sice dobrá zpráva, že mi je ve ŠA nenazuli blbě, ale na druhou stranu s tím nic neudělám. Přes auto jsem perfekcionista a teď na to budu myslet a koukat pořád... To moc dobře inženýři nevymysleli. Tady je to hezky vidět mezi 12 - 22 vteřinou https://www.youtube.com/watch?v=1RdPxkzqH_s Editováno: 27. Březen 2016, autor: waleri 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 To neřeš - Golusy na levou a pravou stranu skutečně neexistují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Jojo, nedá se nic dělat.. stejný problém je např. i s koly Pegasus u Supa III, kde se kola na jedné straně otáčejí "opačně" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Zdravím, neměl někdo na Oktávce Membat Passion FR 225/45 R 17 94 W letní nebo Sailun Atrezzo ZSR 225/45 R17 94W ? Přemýšlím, kterým dát přednost. Díky za info o zkušenostech. Já mám Membaty 205/50 R17 a nemohu si stěžovat. Jsou tiché a sedí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Tak koupeny nový kolečka Hawk 17". Jen musím koupit černý krytky na šrouby. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Perfektne mu sedia a doplnaju modro-cierno strieborny koncept Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 kola xtreme černé z RS 230 .. spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Taky koukám po Xtreme a chci se zeptat kolik verzí vlastně je - černá z RS230, stříbrná klasická a ještě nějaká? Třeba antracit nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Ahoj, mám dotaz. Právě jsem se dozvěděl jednu věc co m trochu zaskočila, tak se chci zeptat je tli to tak je. Jdou dát kola z Octavia II Scout na Octavia III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Pro zajimavost kola z SII na SIII dat nesly. Tipuji, ze to bude stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Mne disky z SII pasuju na OIII...Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Zajímalo by mě, za kolik jsou tak zhruba prodejné origo alu Denom? Je to bez pneu, nepoškozeno, z firemní Octavie 3, možnost daňového dokladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.