fifa Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Zdravím.Mohl by mě někdo poradit které barvy jsou na nejtvdších pružinách (zadních) na combi.Nic jem tu zatím nikde nenašel.Díky za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 jako myslis ze se tuhost pruzin vyznacuje jinou barvou jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 No, je tam barevny kod, jestli to znaci tuhost ci jiny parametry ale nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Možná ty barevné tečky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 jo táááákk to uz sem parkat videl ale na poslednich pruzinach jsem si toho ani nevsiml a na predhcozich si to taky nevybavuju a ze uz mam na aute 4ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 a ani to nezjistíš.Dost dlouho jsem po tom pátral a ničeho se nedopátral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 V etce 7 je to dost dobře popsaný, u každý pružiny jsou ještě pr kódy, který značí specifikaci pružin. Třeba pružina pro normální odpružení s váhovou třídou 6 (asi nejtrvrdší, co jsem tam našel) má značení: 1pruh oranžová 2pruhy žlutá 1pruh zelená... stačí se mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifa Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 V etce 7 je to dost dobře popsaný, u každý pružiny jsou ještě pr kódy, který značí specifikaci pružin. Třeba pružina pro normální odpružení s váhovou třídou 6 (asi nejtrvrdší, co jsem tam našel) má značení:1pruh oranžová 2pruhy žlutá 1pruh zelená... stačí se mrknout... Díky moc tohle jsem přesně potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dal som 195/50/R15. Od vymeny som zacal pozorovat divne zvuky ktore vydavaju pruziny ci uz z prednej napravy tak aj zo zadnej. Akokeby sa niekam zacvakli a nahle uvolnili a to potom vydava take jednorazove zadrncanie. Nevie niekto co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 a ty si dělal něco s pružinama??, protože jinak mi příde, že to s přezutím gum, nemá nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no prave... s pruzinami som nic nerobil.... ani ja nechapem preco su tam tie zvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 tak jestli si to třeba jen nesedalo, potom jak to bylo zvedlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no.... to by mohlo byt riesenie.... povozim sa trocha viac a uvidim... znie to logicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 muzou to byt i v haji loziska v hornim ulozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Nedres o podbehy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 muzou to byt i v haji loziska v hornim ulozeni ty přední ale loupou jen při točení volantem a zadní taky dělaj jinej zvuk, to by neodpovídalo popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Uz asi dva dbi som nic nepocul... takze to asi potrebovalo sadnut po zdvihnuti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Uz asi dva dbi som nic nepocul... takze to asi potrebovalo sadnut po zdvihnuti... si myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Ahoj kluci, tak kdyz uz mam tedka tak auto na spalkach a cistim a barvim trmeny, tak me napadlo, jestli mam ocistit i pruziny a treba natrit.... Nemam s tim zkusenost, tak se ptam jestli to mam delat, popr cim natrit, aby to vydrzelo a nepraskalo... dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 JaKr je nechával lakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 otryskáno a lakováno, ovšem práškovou barvou a vypáleno, na jaře budu měnit tlumiče tak uvidím, zatím se mi to neloupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Joo tak. No u me je nasledujici situace. Pruziny jsou na aute, auto na spalkach, takze vytahnout pruziny je ted nemozne... Napadlo me pruziny obrousit, oskrabat, odmastit a pak natrit necim. Napadla me nejaka barva, ktera je ve sve podstate gumova a dokaze se prizpusobovat zmenam pruziny.... ale nevim co by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 chceš natírat péra na autě??!!, tak pokud je na špalkách tak je vycukni a jeto ne??!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 No ale to nepujde Klaco, protoze to mam podlozeny ze spoda a napravy tlaci na pruziny a ty jsou stlaceny... na nejake fotce je to videt... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13196&st=200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak to zvedni heverem co je v autě, já je měnil v garáži na zemi, žadný hever co zvedá celé auto,maximálně si pomůžeš druhým heverem, jde to a zadní jsou za odměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.