Květen 5, 20169 r Nad tím uvažuji již dlouho. Minulý týden jsem se ptal v servise škoda co by to stálo nalakovat. Prý 4-5tis. Tak jsem se na to vyprd. Možná si to sundám sám a nechám láknout někde v garáži. Musí se prý sundat celý nárazník.
Květen 5, 20169 r Ale houby. Jde dát dolů jen ten plast. Pár šroubků a pak odcvakneš několik západek.
Květen 5, 20169 r No, ty si to myslí že to tak půjde. Ale i v DP je psáno nárazník dolů. Ty příchytky jdou jednoduše vycvaknout? Není to to samé jak drží maska?
Květen 5, 20169 r No pokud to bude resebe stejne nebo podobne jako u SB tak se obavam ze to povycvakavat nepujde, drzi to dobre a navic tam neni pristup
Květen 5, 20169 r Ale pánové..... Myslíte si, že jsem sundaval nárazník, když jsem řezal výřez v zadku auta kvůli koncovce výfuku? Ale už dost OT.
Červenec 26, 20169 r Musím přidat Rapida v trochu jiné úpravě. Kosovská policie :-) Upraveno Srpen 11, 20169 r od Mariacek
Červen 10, 20178 r Rapid - letište Valletta - Malta ( volant vpravo ! ) Upraveno Červen 10, 20178 r od Ian237
Květen 17, 20187 r A jedna hokejová, v Praze jsem potkal rapida z Ruska na ruských RZ ve výbavě HOCKEY EDITION, černá střecha atd. Na pátých dveří žádné označení motorizace ani 1.6 jen ŠKODA RAPID.
Listopad 26, 20222 r Dnes v Praze, treba nekdo z fora? Ale můj šálek tunění to není, trochu mix všeho.😎
Listopad 27, 20222 r Prave, ze me to auto prastilo do oci, tak jsem to pro Vas radeji zdokumentoval 🙈🤣
Listopad 27, 20222 r @BubaqLaurin s Clementem se museji v hrobe otacet jak elektricke odpoctove hodiny v zimni sezone 🤣
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.