bojler Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Liftback Monte Carlo je o 5 000Kč levnější než spaceback (který je jako karosářská varianta standardně naopak o 5 000Kč levnější). Hlavním rozdílem ve výbavě je panoramatická střecha a prodloužené zadní sklo, které liftback nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Zdravím dokáže mi někdo vysvětlit údaj u mého Rapidu? Je to monte carlo 2015 dovoz Belgie ale když jsem ho pojišťoval přes vin tak mi pojišťovna podle vinka podstatě sdělila že se jedná o výbavu ambition a aplikace MySkoda po registraci přes vin také tak tomu moc nerozumím 😀 díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Každý trh má svá specifika? Nevím jak teď ale dříve se vývozní modely lišily od tuzemských výbav. Měl jsem kdysi jednu z posledních Š120L shodou okolností z Belgie a měla oproti tuzemským pár drobností jinak 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Rozumím že třeba muže být v autě něco jiného co by se do českého auta nedostalo ale Monte Carlo je přeci nejvyšší výbava jestli se nemýlím tak proč by to někdo degradoval na ambition viděl jsem i perpodmínky podle kterých se auto skládá a tam je výbava Monte Carlo tak tomu vážně nerozumím je to chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Monte Carlo je len "oplastovany" Ambition. zaklad je prave v Ambition vybave + ak si niekto doplatil vybavu navyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Ambition výbava má například horší odhlučnění interiéru horší podvozek a další drobné rozdíly co právě děla ze stylu o level lepší auto mám se u svého Rapidu smířit s tím že základ auta je ten horší příklad komfortu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) nema horsi odhlucneni interieru a podvozek je stejny, je to jen o vybave kam to na lidi chodite.... Editováno: 30. Srpen 2022, autor: karlosx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Před hodinou, OndřejČer11 napsal: Ambition výbava má například horší odhlučnění interiéru horší podvozek a další drobné rozdíly co právě děla ze stylu o level lepší auto mám se u svého Rapidu smířit s tím že základ auta je ten horší příklad komfortu ? Měl bys užívat léky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Nemyslím si že ambition je jenom o volitelné výbavě to ohlučnení teda aspoň u současné generace Škodovek je sto pro jiná tak se ptám jestli to bylo i tehdy když se vyráběl rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 před 3 minutami, Boleslavák napsal: Měl bys užívat léky! Proč na mě útočíš ? Ber léky proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Za takové blbosti co tu píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) Ty víš jak se ty auta vyrábějí že mi píšeš že to jsou blbosti ? Pokud ano rád se přiučím 👍 Editováno: 30. Srpen 2022, autor: OndřejČer11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Ano vím, ale tady to řešit nebudeme nemá to cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 před 4 minutami, Boleslavák napsal: Za takové blbosti co tu píšeš. Opravdu bych ocenil když si mě napadl tím že mám brát léky a děláš ze mě bůh ví co kdyby si byl natolik ochotný a podělil by ses semnou o tom jak to je když víš jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 @OndřejČer11 Klid. Uvědom si, že Rapid je jen Rapid... Sám jej mám a střídám s Octavií 3, Scalou, ale i naopak s Fabií 1. Každé auto má své a každé můžeš svým zpusobem mít rád, ale musíš stát nohama na zemi a nežít v bludech. MC výbava je vizuální paket pro střední výbavu. Vypadá hezky, ale nic víc prostě nepřináší 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 @OndřejČer11 Čemu nerozumíš? Jasně ti řekl, že nemáš pravdu. A myslíš si, že tady bude veřejně reportovat, kde přesně získal znalosti o výbavě a výrobě? Tvé znalosti jsou evidentně chabé - kdes na to vůbec přišel, že je tam lepší odhlučnění a že Monte Carlo je o level lepší než Ambition? Už jen tím jsi projevil zásadní neznalosti výbav škodovek. Co jsi pro ostaní a forum udělal, že se tady chováš tímto stylem a utrhuješ se na lidi, kteří tady pro ostaní už něco udělali? Tak se uklidníme a začneme normálně diskutovat. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) před 20 minutami, tom01 napsal: @OndřejČer11 Klid. Uvědom si, že Rapid je jen Rapid... Sám jej mám a střídám s Octavií 3, Scalou, ale i naopak s Fabií 1. Každé auto má své a každé můžeš svým zpusobem mít rád, ale musíš stát nohama na zemi a nežít v bludech. MC výbava je vizuální paket pro střední výbavu. Vypadá hezky, ale nic víc prostě nepřináší 😉 Děkuji za vysvětlení myslel jsem že monte carlo vychází z nejvyšší výbavy když je zde panorama a prosklené 5. dveře ale zřejmě je to volitelná výbava i u ambitionu? Editováno: 30. Srpen 2022, autor: OndřejČer11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 před 8 minutami, Pawouk napsal: @OndřejČer11 Čemu nerozumíš? Jasně ti řekl, že nemáš pravdu. A myslíš si, že tady bude veřejně reportovat, kde přesně získal znalosti o výbavě a výrobě? Tvé znalosti jsou evidentně chabé - kdes na to vůbec přišel, že je tam lepší odhlučnění a že Monte Carlo je o level lepší než Ambition? Už jen tím jsi projevil zásadní neznalosti výbav škodovek. Co jsi pro ostaní a forum udělal, že se tady chováš tímto stylem a utrhuješ se na lidi, kteří tady pro ostaní už něco udělali? Tak se uklidníme a začneme normálně diskutovat. On mi řekl ať beru léky on mi neřekl že se pletu a proč, nepřišel jsem se tu hádat ale zjistit jak to je ale asi jsem tady pro nikoho nic neuděl takže zasloužím za uši co ? 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Protože to je problém dnešní doby. O problému nic nevíš - OK, může být, ale na internetu je k tomu mraky informací, vše se už řešilo a vyřešilo, jen ty (a spousta dalších) jsi líný hledat a v podstatě chceš, aby tu lidé opakovali pořád dokola pro každého nového, to samé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 před 3 minutami, MIgráček napsal: Protože to je problém dnešní doby. O problému nic nevíš - OK, může být, ale na internetu je k tomu mraky informací, vše se už řešilo a vyřešilo, jen ty (a spousta dalších) jsi líný hledat a v podstatě chceš, aby tu lidé opakovali pořád dokola pro každého nového, to samé. Zde je milión témat ano jsem línej to tady hledat pokud to téma tady je admin mě mohl upozornit téma uzavřít a odkázat mě na odkaz a hlavně nenutím tady nikoho odpovídat pokud je to někomu otravné tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Právě teď, OndřejČer11 napsal: Zde je milión témat ano jsem línej to tady hledat pokud to téma tady je admin mě mohl upozornit téma uzavřít a odkázat mě na odkaz a hlavně nenutím tady nikoho odpovídat pokud je to někomu otravné tak se omlouvám Ale urážet není třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Takže jsi líný hledat a hledat za tebe má admin, nejsi ani ochotný respektovat pravidla fóra (necituj příspěvek před tebou), protože ses ani neobtěžoval si je přečíst, ale kritizovat budeš kde co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 před 12 minutami, MIgráček napsal: Takže jsi líný hledat a hledat za tebe má admin, nejsi ani ochotný respektovat pravidla fóra (necituj příspěvek před tebou), protože ses ani neobtěžoval si je přečíst, ale kritizovat budeš kde co. Prosím řekni mi co konkrétně jsem kritizoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejČer11 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 před 13 minutami, MIgráček napsal: Takže jsi líný hledat a hledat za tebe má admin, nejsi ani ochotný respektovat pravidla fóra (necituj příspěvek před tebou), protože ses ani neobtěžoval si je přečíst, ale kritizovat budeš kde co. A to téma tady není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Ach ty citace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.