Přejít na obsah

Rapid Monte Carlo


MBDusan

Doporučené příspěvky

ten volant vypadá divně, ale sedačka parádní. už jsem potkal na silnici několik SB, bílá, červená, červený s čerbou střechou a modrá race s černou střechou a největší pecka je ta červená s černou střechou, tohle monte carlo se mi hodně líbí. volant vypadá jak kladivem upravená sériovka, škoda ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Jazzleba ich ma v matnej a sú nejak podivne tvarované, monte carlo ich má docela tenké ale hlavne rovné po celej dĺžke a v čiernej lesklej...takisto ako predný spojler a čierna maska, ktorá je origo čierna z výroby a nie striekaná  :kol-47: U predajcu som sa pýtal na tú masku, bude sa dať normálne objednať. A pravdepodobne sa objaví aj niekde na e-shopoch ako originál škoda diel, kde bude dúfam lacnejšia.  :kol-28:

Čieny rámik masky by som bral, spojlery moc nemusím, ale vypadajú elegantne...ešte som zvedavý až uvidím na nejakom rapide masku honeycomb, ako to bude vypadať..bo na O3 sa mi tá maska páči  :kol-149:

post-88451-0-01409300-1412073210_thumb.j

post-88451-0-41505700-1412073490_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Z českého konfigurátoru zmizol SB Style plus, v slovenskom zatiaľ verzie Skyline a Skyplus sú.

Žeby škodovka úplne vypustila model style plus pre SB a chystala tak cestičku pre Monte Carlo? Ja som myslel že to budú dva rozličné modely, ale vypadá že asi nie.

No teším sa už na tú čiernu masku - origo, nie z foliami  :kol-28: dúfam že ako samotný diel nebude stáť "milión"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cesky konfigurator uz ho má taky... Ale teda ta cena je hustá... Na to, ze to vychází z ambiente... :(

 

Máš pravdu, ale teda základná cena 347.900 Kč za monte carlo oproti nemeckej základnej bezmála 20.000€ (560.000) je sakra rozdiel...a tá výbava za tú cenu - mizéria, veď to nemá ani el. okná vpredu  :kol-44: Takže keď som popridával všetko okrem navigácie a srandičiek do kufru dostal som sa na 437.000 - stále o 100.000 menej než základ v nemecku. Čo je síce fajn, ale logiku nechápem.

Interiér monte carla ma nejak neberie, volant absolútne, jedine možno tá lišta s imitáciou karbonu. A prekvapilo ma nemožnosť objednať 17" kola a príplatky skoro za všetky farby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...