Petr 1.9TDI Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Zdravim všechny a tímto prosím o radu.Minulý týden jsem měnil pružiny za -30mm jen pružiny,všechno zůstalo původní a teď jsem tam dal letňáky.Včera najednou z ničeho nic někde něco pravidelně ''ťuká'' při jízdě.Hodil jsem to na hever zjištěná vůle v pravo na čepu řízení.Dnes mi to v servise udělaly a že všechno v pořádku i geometrie.Skočim do auta odjedu a pořád to ťuká.Zrychlim třeba na 80 lehce uvolnim plyn a ťuk ťuķ ťuk,přiďám uvolnim a zase.Už nevim co by to mohlo být když tvrděj,že nikde vůle nejsou.Můžete prosím někdo poradit?Připadá mi že to bude dělat něco co se točí,ale co to může být když v servise nic dalšího na nápravě nenašli.Díky předem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9TDI Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Vyměň servis... Jinak je to věštění z křišťálové koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.