Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

140 mm bez uprav 4 x 2. Kolik se dá zvednout podvozek s upravou pérování nebo čímkoliv jinym.

• 3 měsíce později...

Ahoj,

světlá výška je standardně 140 mm.

• Pro 4 x 4 je kolik?
  • Pro 4 x 4  + paket pro špatné cesty je kolik?

Díky.

Světlá výška OIII (z dostupných zdrojů):

Standard 140 mm

Paket pro špatné silnice 155 mm

RS 128 mm
Scout 171 mm

Světlá výška u O III 4x4 je stejná jako u standardu , tj. 140 mm?

Podle mě má 4x4 stejnou výšku jako Okta s paketem pro špatné cesty.

Podle dostupných informací je světlá výška 4x4 stejná jako u předokolky = 140 mm (podívejte se do katalogu, tam žádná jiná světlá výška není), další důkaz viz článek "Na světlou výšku se nesahalo, takže není problém odřít nárazník při parkování kolmo k chodníku. Už jenom při pouhé vyjížďce někam na louku by vás mělo varovat šustění trávy o podvozek. Ale toto snad napraví třeba verze Scout." V dalším článku se píše toto: "Světlá výška je u 4x4 139 mm (u běžných verzí 140 mm), my jsme však testovali vozy s paketem pro špatné cesty ležící 154 mm nad zemí."

Takže bych to viděl asi takto:

Standard 140 mm

Paket pro špatné cesty 155 mm

4x4 Standard 139 (140?) mm
4x4 Paket pro špatné cesty 154 (155?) mm
RS 128 mm
Scout 171 mm

Blbý je , že ani u verze Laurin a Klement nelze hýbat se světlou výškou - paket pro špatné cesty tam prostě není vůbec možný...

Kvôli kolesám, paket pre zlé cesty môže byť obutý maximálne na "16" a pre L&K sú len "18".

a to nejde aby si člověk vybral jiná kola + paket pro špatné cesty?

DavidSK: Ale to je ciste vymyslene omezeni. Technologicky by to nicemu nevadilo tam dat vetsi kola a u O2 to take u L&K slo.

To ja viem, a ešte keď si objednáš O alebo Sup s paketom pre zlé cesty, ako píšem vyššie dá sa to len do "17" a v TP alebo na výčku nádrže máš alternatívu aj "18"

Co myslíte ta světlá výška 139mm? Není to málo na příjezdovku z kamínků, která není zrovna nic moc k domku v podhůří? Kdyby se škrtlo o sníh v zímě, tak se asi nic moc nestane, nebo jo? Horší by to bylo asi škrtnout o zem...

Upraveno od jindrous

Chevrolet orlando, světlou výšku ani neznám :-) zase tak dlouho ho nemáme a za poslední 2 zimy tu exteremně sněhu nebylo, před tím ale docela jo... Nyní neškrtám ale ten úsek cca 200 metrů radši jedu opatrněji.

Upraveno od jindrous

• 1 měsíc později...

Je nejaky rozdil u OIII RS Combi s dodatecnou ochranou podvozku proti kamenum a bez ve svetle vysce? :-)

Omlouvam se, jestli jsem to nekde prehledl

• 4 týdny později...

Je nejaky rozdil u OIII RS Combi s dodatecnou ochranou podvozku proti kamenum a bez ve svetle vysce? :-)

Omlouvam se, jestli jsem to nekde prehledl

Pokud vím, není. A prodejce mi tu ochranu rozmluvil, je to prý jenom plast a akorát se v něm chytá bordel.

Upraveno od ELXEL

a při velkých rychlostech to plácá o podlahu, kamoš ji má (měl) a sundal ji po cestě do Chorvatska!, ale v zimě se po tom hladkém "břichu" musí pěkně sáňkovat

Upraveno od Hravec

• 1 rok později...

Kluci ahoj, prosím unsubscribe ti u koho sportovní podvozek (2UC), hledáme místnosti pružin a tlumičů pro 1,4 DSG,1,8 DSG, 1.8 manuální převodovka hlavně limo.

Pokud máte tyto informace, prosím informujte!

• 2 roky později...

Ahojte,

neskúšal niekto zdvihnúť trojkovú Octaviu Combi o 20-30mm?

• 6 měsíců později...

Taky by mě zajímalo zvednutí Octavie III combi. Nikdo neřešil?

• 1 rok později...

Ahoj.

Přátelé opravdu nikdo neřešil světlou výšku u Octavie III  combi. Také by mě to zajímalo neboť potřebuji vyřešit. Já mám 4x4.

Ak to chceš vyššie daj péra zo Scouta a máš.

V tom právě potřebuju poradit. Na autě mám : přední tlumič 5Q0 413023 ET  nahradit bych chtěl tímto : 5Q0 413 023 GN

přední péro  5Q0 411 105 GL                                              5Q0 411 105 HR

zadní tlumič  5Q0 513 029 KK                                            5E0 513 029 D

zadní péro   5Q0 511 115 J                                                5Q0 511 115 AM

Jenže to nebude nic levnýho a nerad bych pak narazil, že mi nebude něco pasovat. Třeba zbytečná obava,ale ve škodovce se na toto téma v podstatě odmítají bavit.Ta náhrada je vše scout.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.