milstas Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Ja je mam taky a v pohode skoro uz ctyri roky co ho mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 když jsem si koupil auto, tak si říkám, že takovou opičárnu jako jsou plácačky tam nikdy nedám, po měsíci jsem hned utíkal pro zadní. Konečně už není zadní nárazník tak špinavej. Když to tam všude vystříkáš a třeba jednou za rok při výměně kol sundáš ( otázka minuty ) a vyčistíš, nic se nestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Tak jsem nasadil zástěrky, Rapiďák vypadá opticky širší a z úžovky se stala skoro octa, no posuďte na sami... Jinak pro lidi hanící zástěrky s tím, že se za nimi max drží bordel - zkuste si v podbězích odšroubovat ty plasty a uvidíte kolik bordelu vám u předních kol vypadne. U mě to bylo vlevo cca hrst listí a vpravo už luxusní blátíčko a listí tak 2x víc....zástěrky ty plasty stáhly k sobě, takže za mě určitě pozitivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Prujezd kaluzi bez zasterek a se zasterkami: http://www.auto.cz/instalace-lapacu-necistot-uz-zase-skacu-pres-kaluze-93247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Dnes namontovany zasterky, v autorizaku: Přední lapače nečistot (5JA071111): 324,- Zadní lapače nečistot (5JA071101A): 297,- Montáž: 320,- Celkem: 941,- Urcite bych to zvladnul i sam, ale v takove zime, to opravdu ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 to je luxusní kšeft za max 15 minut práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Za strihanie vlasov platim 100 korun za 5 minút práce strojkom a to je jedno z najlacnešich strihaní v meste. Takže na to že je to Škoda dílna mi to drahé nepríde. Taká je proste doba, všade sa dvíhajú platy a hodinové taxy. A spotrebiteľ buď to zaplatí alebo može ísť inde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 to je luxusní kšeft za max 15 minut práce [emoji4] Za 15 minut založil zakázku, příjmeš auto od zákazníka, vyskladniš díly, namontuješ, sepišeš, naúčtuješ a zinkasuješ, vydáš auto... jsi asi rakeťák [emoji3]Sorry musel jsem ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Taky mi ta cena za praci prijde prijatelna. Netreba nahodou u toho sundavat kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 pokud máš malou golu, není potřeba sundávat kolo - pokud nemáš případ jako já, že ti soudruzi v ŠA zapomenout předvrtat jednu díru na špunt Milda.J - klidně můžeš, ale já hodnotil čistou práci a hlavně když pojedeš do běžného servisu, ty opičky okolo odpadají Ale není třeba to dál řešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 :-) myslím že ne, i tomu nejposlednejsimu soukromníkovi se auto, díly a pak i prachy neobjeví na dílně a na úctě kouzlem, ale "někdo" to musí zařídit. Ale máš pravdu, není potřeba řešit, mne jen obecně vadí to: "To je přece za 5minut hotové"...nic není za 5minut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Hrde se hlasim take k zasterkam. Sice mam jen predni, a ŠA mne taky donutila vyvrtat dirku. Ale montaz 4 zasterek v autorizaku za 320 je slusna cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Není nad to objednat s autem a montáž mám grátis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Sám jsem montoval a vepředu na vlastní otvor stačí malá gola, není potřeba vrtat ani sundávat kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Osobní zkušenost jak u Rapida, tak u své O3 je velice dobrá. Zástěrky krásně zachytí bordel z polí, když jezdí místní JZD a o břečce v zimě ani nemluvě. Možná to vypadá na autě blbě, ale je to k nezaplacení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Zástěrky jsem dal hned při konfiguraci, protože v Beskydech to bez nich jen ničí vlastní i ostatní auta. V horách se nesmí solit, takže prakticky celou zimu a jaro jezdíte po kamíncích a je to hodně poznat na karosérii :-) Dizajnově to nejsou už takové ploutve jako pro Škodu 120L :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Při podpisu smlouvy na nový auto jsem konečně mohl použít znalosti ze všech těch školení psychologie Prodejce sám pak došel k přesvědčení, že mi zástěrky přihodí i s montáží zdarma jako bonus firmy a doma usínal s pocitem vykonaného dobrého skutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 3 hodinami, bobanHTP napsal: Zástěrky jsem dal hned při konfiguraci, protože v Beskydech to bez nich jen ničí vlastní i ostatní auta. V horách se nesmí solit, takže prakticky celou zimu a jaro jezdíte po kamíncích a je to hodně poznat na karosérii :-) Dizajnově to nejsou už takové ploutve jako pro Škodu 120L :-D ono i v létě ten zadní nárazník dostane na prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) Povedlo se někomu křupnout nějaký lapač nečistot? Ja si včera všiml, že mi křupl kolem šroubu (takže jako by tam vlastně jeden šroub nebyl). Jde o přední pravý (u spolujezdce) lapač a sroubek je to ten nejblíže středu auta, nejdál od dveří. Uvažuji co s tím, hlavně aby neutrpěl nějaký neduh i práh auta. Editováno: 13. Únor 2018, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 To je jasny - zbavit se ho. Vlastne vsech 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 (editace) to bych za ně nepřiplácel nevypadají zle na rapidu a mají docela účinnost. Hlavně jsem nechtěl mít dotřískané a nakvetlé prahy z bordelu a kamínků jak u staré Fabky Editováno: 14. Únor 2018, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Mame v rodine jeste jednu FI z roku 2005. Najeto ma relativne malych 90tkm. Nikdy nemela zasterky a prahy jsou netknuty. Nevim, kde s tema autama jezdite... BTW, u nas ve meste se mimo hlavni prutah nesoli, pouziva se jen kamenna drť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 (editace) Nevím jak to bylo u Fabie 2005, jestli už to tam nebylo nějak pořešené, ale na 2002 to kvetlo dost, hlavně prahy, dutiny za předními koly. Bylo to konstrukčně špatně udělané, drželo se tam bahno, listí, sůl, všechen bordel. No a než se člověk stačil rozkoukat, udělaly se tam pěkné puchýře na laku. BTW Stejný problém měla i jedničková Octávka. Tam šlo krásně vidět, že kdo v té době měl lapače nečistot, většinou to měl netknuté. Editováno: 14. Únor 2018, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Jo, ale to nevznikalo otlučením od kamínků, ale trpěli na to právě auta se zástěrkami, kdy se ucpal i ten mini odtokový otvor a držel se tam, no všechno... Auta bez zástěrek na to tolik netrpěla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 (editace) Mám opačnou zkušenost - co tak sleduji auta na velkých parkovištích, před nákupními centry apod. Se zástěrkama se tam toho tolik nedostalo. Je pravda že odtok je možná lepší bez - ale nejlepší je, když se tam prostě nic nedostane a to ty zástěrky dost řeší. Jinak odtok neodtok, to listí, bahno, sůl ... pokaždé co jsem koukl za plastový podběh, bylo to tam zašprajcované v podobném skupenství jak vyhořelé uhlí - křehké, prašné, špinavé. A to jsem na F1 právě ty zástěrky neměl.. Editováno: 14. Únor 2018, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.