Publikováno Duben 9, 201411 r Myslel jsem, že toto se nestane, ale opravdu jsem dnes na ulici viděl Superb po faceliftu bez xenonů. Kolik se takových prodá? 1%? Že se to škodovce vůbec vyplatí dávat do nabídky.
Duben 9, 201411 r No u nás asi moc ne, ale v zahraničních výbavách často xenony scházejí, takže tam se to určitě uplatní. Už jen třeba na Slovensku, tam v základu, stejně jako u nás nejsou, a nemají tam ani žádný výhodný paket. Upraveno Duben 9, 201411 r od Lancelot
Duben 9, 201411 r je to nejaky tyden zpet a taky sem videl tady u nas noveho superba FL s halogenama.
Duben 10, 201411 r Autor To je snad zlý sen... dneska jsem potkal dvakrát další Superb s halogeny (po FL). Neuvěřitelné. Asi se dohodli a budou mě teď strašit.
Květen 20, 201411 r Len pre zaujimavost. Ked ma superb II halogeny - tie maju sosovku ako to bude svieit ked tam da niekto prestavbovu sadu HID xenonov???
Květen 21, 201411 r v některých státech jsou xenony zákazáné legislativou - mimo EU, proto se jim to vyplatí.
Květen 22, 201411 r Autor Pokud si dobře pamatuji, bývalo dříve zvykem, že francouzská auta svítila žlutě (link), ale v některých zemí to bylo zakázané... Řekl bych, že to může mít podobný důvod.
Květen 31, 201411 r No a co je na tom ze nema xenonova svetla? To auto pak nejezdi? Akcni pakety nejsou kombinovatelne s nekterymi bonusy, v jinych zemich neni po nejakem paketu ani pamatky. Plus jak je zmineno, nekde narazi na legislavu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.