Ladislavpraha Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ahoj škodovkáři,měl jsem Superba a koupil jsem si Octavečku 1,jakej tam je skok je jasne.. prosim o radu! ptám se jak trouba,pac jsem se to tady nedocetl a nikdo me to nevisvetlil... reproduktory v o1 jsou mizerne... tak se chci zeptat co udelat,aby si kazdej sedl na zadek kdyz pustim radio co jsem pochopil a kazdej to dela,ze musim vytlumit... k cemu to je dobre?pak se chci zeptat,proc davat pdf podlozky?ma to jinej duvod nez o velikosti repra?jak vyresit zadni dvere?jsou tam jen vejsky... prodavaj kit na zadni dvere na repro?co se tyce plata tak v tom mam jasno.. co se tyce basaku v kufru tak mam taky jasno (basak v leve kapce)... jinak chci teda vsechny repro honit zesilovacema... jaka repro by jste me doporucili do dveri at to vazne basuje a hraje ciste... proste kdyz prijedu na sraz,tak chci aby to vypadalo original,ale hralo fakt dobre hlasite,kvalitne a fakt bass mam zesilovace dva.. jeden ma 4x150 rms a ten druhej2x300 rms ten prvni chci pohanet repro a tim druhym basak v kufru... basak mam od yamahy.. jinak je to kratka o1 a kdyz bude teda kit na zadni dvere tak mam klement vnitrek.. dik Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 http://ondrero.rajce.idnes.cz/Hudba/ Zde menší inspirace z mojí starší práce. Dveře se tlumí kvůli vytvoření co nejlepší ozvučnice. Repráky doma taky nemáš v papírové krabici Zpevnit vnější plech kvůli rezonanci. A vnitřní uzavřít.Zaplátovat ty mega díry atd. MDF slouží k pevnějšímu přidělání repráku ke dveřím. Zadní dveře neřeš, když chceš repro do plata. A co se týče subáče. Mám myslím docela slušnou ozvučnici. Vše vytlumeno, vyrobeno z pevného rámu a desek. Docela slušnou litráž a přesto né tak velkou abych mohl mít bass reflex. Tudíž nemám tak velký výkon, ale zase lepší přednes. Jako rocker a metalista ovšem nepotřebuju bassem hučící RAPER auto. Kapsa na boku na tom bude ještě podstatně hůř. Takže pokud chceš výkon, tak jedině hotovou bednu co ti zabere půl kufru. Také záleží na rádiu. Moje auto není bůhví jak hlasité na přednes po srazech ,ale komukoliv pustím Highway to Hell od AC/DC uvnitř v autě, tak z toho nemůže.Čistý, hlasitý a ten kopák.... hmmm žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 ahoj,dekuji za vysvetleni koukal jsem na fotky a hezke no kazdopadne teda ja se vrhnu na to vytlumeni a do prednich dverich si koupim nake reproco me doporuci v hifi krame a udelam si plato... az to budu mit tak podle poslechu se na tebe obratim co se tyce radia tak si myslim,ze to nema takovej efekt kdyz to budu honit zesilovacema mam original a dve dalsi jedno je JVC na ktere nedam moc dopustit... myslim funkcema (mam 50 barev,usb,navi,aux,dobrou dalku atd... ) a pak nake nwm co za znacku s vyjizdeci velkou obrazovkou... ale u nej neni vyndavaci panel,takze do auta nedam... nebo aspon dokovat budu parkovat na ulici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 ...hlavně nakupuj komponenty tam kde mají zkušenosti nejen s prodejem, ale hlavně už nějaký auto ozvučili...zkus eXtremaudio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 dekuji za rady,vzal jsem si hodne O1 me uz bez urazky nezajima... ale naucil jsem se opet nove veci tim dekuji a prosim todle tema smazat... je tu zbytecne.. dekuji Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.