Andrews Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Mám na O2 combi paket pro špatné cesty. Až dneska jsem si všiml tohodle plastu co dole nepochopitelně čumí. Netušíte někdo co to kryje? IMHO to při přejezdu nějakýho obrubáku či hrbu musím zákonitě urvat. Nevím jestli je to vlastnost toho paketu nebo to má i normal O2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ten tam mám taky, ale ještě jsem za něj nechytl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ten tam mám taky, ale ještě jsem za něj nechytl. Mam ho taky (pri bocnim pohledu na vuz v urovni dveri to jde z boku zahlednout), mam vybavu Ambiente bezna serie motor 1.6MPI. V zime pri skakani do zaveje a ze zaveje pri parkovani ve meste to urcite dostalo zabrat, ale servis po zime pri kontrole nerikal nic ze by bylo urvany ... mozna by DIAGNOSTIK fundovane rekl co to je ? me napada nejaky deflektor zlepsujici vireni vzduchu pod vozem ? nebo nejaka ochrana neceho zespod auta ?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 IMHO jde o díl, kterej má za úkol dát řidiči najevo, že by mohl štrejchnout zadní nápravou...nejdřív si "lízne" tím plastem a to ho donutí zastavit/ zvolit jinou cestu apod. Jinak mají to např. i Volva a Saaby a tam to plní i f-kci odklánění vody a jinýho bordelu od zadní nápravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ja ho mám aj bez paketu pre zlé cesty, takže tým to nebude. A už viackrát dostal zabrať pri vchádzaní/schádzaní z obrubníka a v servise tiež nevraveli nič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) IMHO jde o díl, kterej má za úkol dát řidiči najevo, že by mohl štrejchnout zadní nápravou...nejdřív si "lízne" tím plastem a to ho donutí zastavit/ zvolit jinou cestu apod. Jinak mají to např. i Volva a Saaby a tam to plní i f-kci odklánění vody a jinýho bordelu od zadní nápravy... Jo, jo, je to tak, je to vlastne mechanicky "alarm" pro varovani pred moznym poskozenim napravy, a ma to i preventivni ochrannou funkci, presne jak napsal P2M Editováno: 14. Září 2006, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Ja by som skôr povedal, že to ovplyvňuje aerodynamiku pod autom, aby sa nešpinila náprava, aby na pohyblivé časti nepadalo blato, voda, soľ a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Možný je všechno, ale připadá mi to urvatelný zvlášť v zimě a tak kdo máte etku s ceníkem kolik pak to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Mal som niečo posobné aj na Fabii a raz či dva krát som tým šuchol o spodok a vydržalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Nezná někdo správný název,a případně kde se dají koupit,zajišťovací podložky co drží různé kryty na podvozku.Takové vějířky co se jen nacvaknou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Tady to máš sice z O1 ,ale je to stejné i pro OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/n90796502-podlozka-vejarovita-fabia-octavia-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Super.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Dík.Ještě jaký je název plastových matiček co drží ten kryt na druhé straně?Nějak nefunguje ETKA a nemohu se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.