Publikováno Duben 23, 201411 r Zdravím jak poznám špatné silentbloky přední fábia 1.2 2007 a ještě prosím o radu jak se pozná špatná spojovačka řízení děkuju Míra. Když jedu po panelovce tak mě ze spodu něco klepe -houpe jako by bylo něco povoleného.....čepy dobrý i stabilizátory.Muže to dělat utržený gumy v ramenou....? najeto 59000km.
Duben 23, 201411 r skontroluj si zadné silentbloky ramien http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0407183e-silentblok-ramene.html ...tie sa trhajú dosť často
Duben 24, 201411 r Autor Zdravím dneska jsem měnil přední a když dobržduju tak mě někde vrže guma muže to dělat ten zadek ? gumy na stabilyzátoru jsou dobrý ale mužou bejt starý když se to pro brzdí tak to něděla jen někdy......dík za radu Míra
Duben 24, 201411 r vy ste ich ani neskontrolovali tie zadné?? ...veď tie odchádzajú omnoho častejšie,ako tie predné.... ....a gumy stabilizátora zistíš tiež jednoducho...odpojte tyčky od stabilizátora a potom pohýbte samotným stabilizátorom hore-dolu
Duben 24, 201411 r Autor ty zadní jsme měnily ja myslel jestli to nemůžou delat ty na zadku pod kufrem....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.