Hanysek Kocich Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat zdejších kolegů, jenž vlastní tento paket a jeli i s obyčejnými sedačkami jestli je ten rozdíl tak velký? Měl jsem teď bohužel možnost mít na týden FII, která však měla sportovní sedačky ze kterých jsem byl oproti svému Rapidu totálně nadšen boční vedení, ale hlavně dlouhý sedák který mi podpíral nohy až pod koleny to byla lahoda. FOTO Popřípadě kdyby byl některý kolega z okolí F-M a měl onen paket rád bych si ty sedačky vyzkoušel. Byl jsem v několika zdejších salonech, ale nikde Rapida s tímto paketem neměli Editováno: 26. Duben 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) Tady máš pár kousku s dynamicem na skladě http://skoda.autosalonkudrna.cz/ Editováno: 26. Duben 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Hele zítra je sraz tady s kolegy v Třinci koukni na srazy a můžeš přijet jestli máš čas já tam budu a můj Stylplus taky s červeným dynamicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 nevím jestli tu bude někdo, kdo jezdí zároveň s Rapidem co má Dynamic a zároveň také s obyč. sedačkama, aby mohl porovnat. Já o něm také přemýšlím, že bych ho doobjednal k již objednanému autu. Nejspíše ano Dynamic má určitě lepší boční vedení - záleží jakou máš postavu a jak moc to oceníš + pokud jsi větší chlapák, tak oceníš že v oblasti ramen jsou Dynamic sedačky rozšířené. Jinak sedačky jsou fakt krásný ( akorát né z pohledu zezadu : ) a vnitřek vypadá jinak, ale na obhajobu těch základních musím říct, že ani ty nevypadají špatně a určitě to jsou nejlepší sedačky co zatím byly ve všech autech, krom Octavie a vejš. samozřejmě... Obyč. sedačky mají podle mě lepší opěrku hlavy, je víc nakloněná dopředu a je pohodlnější si hlavu opřít. No a jakou volit barvu, toť otázka. Obě jsou pěkný, červená je hezčí v obšití ale vzor už mi tak pěkný nepřijde v této barvě a někomu může vadit, že už to bude moc kontrastní. Já nejspíše zvolím šedivou z důvodu usedlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Hold barva je asi největší rozhodnutí můj známy má šedou verzi a ta mě vůbec neoslovila proto sem vzal červenou a líbí se mi více ale 100lidí 100chutí takže si jen vybrat která se ti líbí více ale sedačky určitě Dynamic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 koukni na moje foto snad tam neco uvidis. sedi se na nich moc pekne me vyhovujou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 26. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Díky za reakce Díval jsem se do srazů už dopoledne, bohužel mám však pracovní víkend takže nemůžu přijet Nejde mi až tak o barvu, ale o tom jak by se mi sedělo, protože ty v té FII byly oproti mým základním v Rapidu fakt pohodlné, jak už jsem psal. Myslím že největší problém by je pak bylo stejně někde sehnat, jedině z bouračky nebo tak nějak, navíc s vyhříváním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 26. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) Tak jsem právě narazil na tento inzerát odkaz, ale sedačky nemají vyhřívání, takže nic Editováno: 13. Květen 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 neco mi unika, ale proc si to neseskladas primo na miru? mam na mysli barvu + vyhrivani. ja mam bily auto a k tomu dynamicy s tim sedobilym prositim a vypada to luxusne. sedi se v nich dost dobre, nesrovatelne s tema obzc sedackama. co se tyce tech radoby hlinikovejch pedalu, to je peknej sunt, jelikoz uz po 10tis km to zacina byt lehce osoupany, zrejme je je to obyc natrenej plast a zadnej hlinik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 no, ty pedály to je jediná slabina dynamicu... Je to fakt kýč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 neco mi unika, ale proc si to neseskladas primo na miru? mam na mysli barvu + vyhrivani. ja mam bily auto a k tomu dynamicy s tim sedobilym prositim a vypada to luxusne. sedi se v nich dost dobre, nesrovatelne s tema obzc sedackama. co se tyce tech radoby hlinikovejch pedalu, to je peknej sunt, jelikoz uz po 10tis km to zacina byt lehce osoupany, zrejme je je to obyc natrenej plast a zadnej hlinik. Protože už auto mám... Teď hledám jen sedačky s vyhříváním za nějakou pozemskou cenu, ještě jsem v nich ale bohužel neseděl nebyla příležitost, zatím co jsem potkal kolegy Rapiďáky tak měli obyč jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 si zajdi do nějakého většího autosalonu, tam 100% budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Byl jsem ve třech a ani v jednom tehdy nebyli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ahojte, kolegové Rapiďáci, mám na Vás velkou prosbu byl by někdo z Vás ochoten mi vyzvednout sedačky do Rapidu, v Děčíně? Jedu tam na konci Srpna na dovolenou tak bych si je vyzvedl, ale pán co je prodává mi na ně tři týdny nepočká, a jet tam teď pro ně a pak zas jak pojedu na dovolenou je "plýtvání" mám to totiž 800km Předem moc děkuji za ochotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Nebylo by lepší nechat si to poslat Toptransem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Díky za nápad, tohle mě nenapadlo, nikdy jsem jejich služby nevyužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Jo jo, nemáš zač. Přes internet si zarezervuješ nakládku, oni si pro to přijedou a odvezou na další adresu. Párkrát jsem využil a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Tak zas nic, pán se neozýval, beztak nějaký čorkař a myslel si že jsem od Policie nebo tak něco. Takže mám velkou prosbu, kdyby někdo někde zahlédl na prodej sportovní sedadla do Rapida s vyhříváním (jakékoli barvy) tak mi dejte vědět, předem díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Jedny jsou tady v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Jsem jezdil rok s obyč sedadly (30k km) MR 2013, včera jsem vyměnil za MR 2014 s paketem Dynamic. Protože jsem sedal z auta do auta - mám přímé porovnání:sedadla - obrovský rozdíl ve prospěch Dynamicu. Jsou tužší, lepší vedení těla. Mám 180 cm a opěrka je akorát. pedály - no nevím nový volant - jednoznačný posun vnitřní osvětlení: konečně svítí při otevření dveří i světlo nad zadními sedadly, ve starém se muselo zapínat manuálně venkovní osvětlení - světla nepohasínají při otočení volantem posilovač - je daleko tužší (mně to vyhovuje) Oba Rapidy 1.2 TSi (63 kW) Amb, climatronic, park senzory atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 pro mě byla opěrka v základních sedačkách trošku více nakloněná, což by mi více vyhovovalo pro opření hlavy, ale i tak je tam diametrální rozdíl, hlavně z Dynamicu nejsem vůbec rozlámanej ani po delší cestě. Když to porovnám se sedačkama v F1 nebo F2, tak Dynamic je někde jinde a i základní sedačky v Rapidu jsou také o dost lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Ja jsem obesel nekolik showroomu a svezl se s dynamic sedackama. S normalnima taky ty ma kamarad. Za me jedina nevyhoda je vzhled zezadu ale to neresim protoze tam nesedim :-) Ja jsem resil jeste jednu vec, chtel jsem cernou dekor listu na palubce takze pro me i tak plus. Sedi se v nich mnohem lip, sedak delsi ale bohuzel nemaji.. Zam me jednoznacne ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 mají delší sedák - o kousek a pro mě byl taky hlavní tahoun černá lišta a pak boční vedení... Ale ani ty základní nejsou špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 9. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Díky za poznatky Díval jsem se do bazaru, no jak to říct, nechci je zadarmo ale dát do nich 11 000,- se mi taky nechce, navíc email prodejce, je takový docela nedůvěryhodný... Nějak na ně nespěchám mám na čem v autě sedět tak uvidíme co se ještě naskytne. Ještě jednou díky všem za poznatky Osobně jsem v nich seděl jen jednou a to ještě ve stojícím autě, obcházel jsem prodejce v okolí, ale nikde je neměli, pak jsem byl ale v Českém Švýcarsku tak jsem se stavil přímo do MB vedle muzea, tam měli SB v červené se style plusem, musím říct že ta prosklená střecha je vážně paráda, ale tak pro pasažéry na zadních sedadlech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ahoj, řešili jste někdo jak na zadni sedadlo v Dynamic Paketu nainstalovat držák na iPad pro dítě a zda existuje na tyto sedadla ochrana na záda zadních sedadel proti okopání od dítěte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.