Publikováno Květen 6, 201411 r Ahoj, zeptám se asi hodně blbě, ale jak se ve Fabii II r.v 2008 ovládají el. zrcátka? Mám tam to kolečko tak si vyberu, že chci upravit pravé a čím s ním pak hejbu? V druhým autě mám nad tím kolečkem ještě šipky a těma to posouvám.. Tady u toho nic není tak jsem z toho jelen..
Květen 6, 201411 r Autor Na to uz jsem koukal, ale neslo me to.. vybra jsem pravy zrcatko a kdyz sem to chtel natocit tak se prepinalo to kolecko do jine polohy bud do O nebo L, to kolecko se musi nejak povytahnout nebo jak? Jak rikam nechci s tim moc kroutit do ruznejch smeru abych to neznicil.. Upraveno Květen 6, 201411 r od Pawouk Odstraněna citace.
Květen 6, 201411 r http://www.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx?requestOwnersManualOnlineVersion=cz/Fabia_54/11-2013/Manual/Fabia/online&requestOwnersManualLanguage=cz&requestOwnersManualEditionDate=11-2013#!pageId=00141 Proste jen hybes nahoru a dolu a do stran
Květen 6, 201411 r Autor No jo ale jak hejbu nahoru dolu do stran tak prepinam jaky zrcatko chci nastavovat nebo jestli to chci vypnout poloha O, takze mam prepnout treba na L zustat na te poloze a nejak s tim koleckem lehce hejbat ? nechci to urvat ..
Květen 6, 201411 r Kdy tocis tim koleckem po obvodu tak si nastavis ktere chces a pak hybes nahoru dolu a do boku pro nastaveni . Pro tom nasveni toho zrcadka ktere chces ovladat tak to tak mirne lupe jako kdyz prepne nejaky vypinac a pri tom stelovani to nedela nic jen hybe zrdcadky. Neboj se toho urcite to neni z porcelanu aby se to hned rozbylo. A pokud ti to nefunguje tak muze byt i treba spalena pojistka. EDIT ta pojistka ma cislo 11. A nachazi se pod volantem. Upraveno Květen 6, 201411 r od ASPIRE
Květen 6, 201411 r Víš jak se ovládá joystick?, ne otáčením, ale naklápěním (nahoru, dolu, doleva, doprava).
Květen 6, 201411 r http://forum.skodahome.cz/topic/128377-ovladan%C3%AD-elzrcatek/#entry1902555 Jinak nechapu proc zakladas nekolik temat s stejnym problemem.
Květen 6, 201411 r Autor jo diky, pred chvili jsem to vyzkousel, jak jsem psal bal jsem se za to vzit.. v druhym aute je to uplne jinak. Vsem diky za pomoc
Květen 6, 201411 r Autor odzkouseno a je to ok, diky bal jsem se za to vzit.. no jo hold trouba straspitel :-D Upraveno Květen 6, 201411 r od maxim12
Květen 6, 201411 r maxime 12, pro příště se vyvaruj porušování pravidel:1. Nezakládej stejná vlákna!2. Necituj přímo předcházející příspěvek!Vlákna jsem sloučil.
Květen 6, 201411 r Autor maxime 12, pro příště se vyvaruj porušování pravidel: 1. Nezakládej stejná vlákna! 2. Necituj přímo předcházející příspěvek! Vlákna jsem sloučil. ok omlouvam se
Květen 7, 201411 r Heh, a znovu cituješ... Nepoužívej pro odpověď na přímo předcházející příspěvek tlačítko "Citovat"! Na to je tu pole pro odpověď na konci stránky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.