Gerulaitis Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Tak jasně, je to jen otázka priorit a jestli si u vás na vesnici vemou na triko, že budou zasahovat do auta v ceně půl míče, na který bude pravděpodobně platit ještě několik let záruka. Je to každýho věc kde a za kolik si to nechá udělat. Kdybych si to chtěl dát na 10 a více let starý auto, asi bych si to taky nechal udělat někde na vsi za sedmičku. Z dotazu jsem ale pochopil, že se jedná o zánovní auto (pravděpodobně v záruce), kde takový zásah může znamenat ztrátu záruky a nefunkčnost některých fičur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Ono když se koupí nová originál elektrika, jetý originál hw tak pak to s montáží v AS je za lepší cenu než za 16k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Zdravím,dobrý nápad,vrakáče jsou plné tažných s TYPOV'YM LISTEM na přihlášení.Nedám přeci 2200,- za nové s doklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Tak ono nové, škodovácké, stojí cca. 8. s elekrikou skoro 12. A originál lze zapsat i bez typového listu - pokud je čitelný "výrobní" šťítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 (editace) Nazdar pani. Chcem si nechat namontovat tazne zariadenie oridinal Skoda. Problem je ze jeden predajca mi tvrdi ze potrebujem aj diel 5E0055204A. Iny predajca tvrdi ze potrebujem len 5E009155 a 5E0055204. Vedel by mi niekto povedat ako to vlastne je? Vopred dakujem Moje VIN TMBAJ7NE4K0173750BAJ7NE4K0173750MBTMBAJ7NE4K0173750AJ7NE4K0173750 Editováno: 23. Květen 2020, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 To záleží na tom, jestli máš auto s přípravou pro tažné nebo nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 (editace) tak tolko viem aj ja ale neviem ako to zistim a dalsia vec je ze nechapem preco rozdni Skoda dealeri reaguju rozdne ked mam stale rovnake VIN Editováno: 23. Květen 2020, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 (editace) Nejlíp uděláš, když se podíváš na PR cody. Hledej 1D7, 1D8, 1M1,1M5 nebo 1M7 Editováno: 23. Květen 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Ked nieco z toho mam co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Ok mam to zajtra pozriem ci je to v aute diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 (editace) To je označení přípravy na tažné, tj, že máš natažené kabely od ŘJ do kufru. Editováno: 24. Květen 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 tak som sa bol pozriet a bum ho....ziadny stitok tam ti smradi nedali....strasna uspora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 trochu update ví tedy někdo jak to je s TZ zda dodělat jde nebo už nejde u O3 po FL, které nemají přípravu ... ? některá auta ted nová co prý nemají přípravu, nemají už ani v techničáku kolonku na to a dodělat ani nejde, nevím zda se to teda týká octavky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spof Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 (editace) Kolonku v techničáku má každé auto, ovšem některá ji mají prázdnou a pak TZ nelze domontovat. Není to tím, že by nebylo kam, nebo že by nešla zapojit elektropřípojka. Je to tím že ti to prostě na úřadě nezapíšou do TP, když tam nejsou hodnoty. Editováno: 30. Listopad 2020, autor: spof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Pokud jsou v TP nuly nelze, nebo lze už jen jako nosič držáku kol https://www.auto.cz/tazne-zarizeni-novych-automobilu-proc-uz-nekde-s-kouli-nepochodite-128002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 V 30. 11. 2020 na 12:11, centris610 napsal: trochu update ví tedy někdo jak to je s TZ zda dodělat jde nebo už nejde u O3 po FL, které nemají přípravu ... ? některá auta ted nová co prý nemají přípravu, nemají už ani v techničáku kolonku na to a dodělat ani nejde, nevím zda se to teda týká octavky ... Jde, dodělával jsem na OIII RS facelift, viz. můj příspěvek na druhé straně tohoto vlákna. Přípravu jsem neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan2727 Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Problem s instalaciou tazneho zariadenia je v tom ze mi az po instalacii v origo Skoda servise bolo povedane ked som reklamoval problem so zvukom Canton ze toto je pozadovana vlastnost zvuku Canton s taznym zariadenim. Takze sa momentalne snazim zistit blizsie informacie a ci je toto vobec mozne. Moj problem je v tom ze presne po instalacii tazneho zariadenia mi zvuk zo zadnych reproduktorov pripada neskutocne orezany az plechovy. Takze teraz lutujem, ze som si to tazne nechal doinstalovavat. Superb 3 combi 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gekk Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 (editace) Montáž original tažného za minutu a půl :-D EDIT: aha mp4 nejde importovat :-D ... tak aspoň youtube Editováno: 9. Říjen 2021, autor: gekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gekk Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 (editace) V 23. 5. 2020 na 11:31, LiveBomb napsal: Tak ono nové, škodovácké, stojí cca. 8. s elekrikou skoro 12. A originál lze zapsat i bez typového listu - pokud je čitelný "výrobní" šťítek. ... toto tesat do kamene, a pak tím šutrem umlátit úřednici "dopravky" v raději nejmenovaném městě ... se tu rozepíšu když už .... koště po mě chtělo doklad že kde jsem to koupil, i když byl "typový list" (klasická A4 škodovky) i kontrola z STK... náležitosti splněny, ale baba jak zaseklej gramofon. Nechápe že na doklad o koupi nemá nárok, že si nemůže vymýšlet co ona chce. Jak se říká - zabit málo. Musel jsem na jiný úřad, kde to bylo raz dva a bez problémů. Na babu ale podám stížnost. Editováno: 10. Říjen 2021, autor: gekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi Bar Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Ahoj, potřebuji dodělat TZ do octavie 3 1.6 tdi FL MR 10/2018, šla by použít ŘJ tažného 5Q0 907383 ? Případně která ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flozik Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Mám OIII Combi r.v. 2018. Kde bych měl fyzicky hledat přípravu pro TZ? Levá strana v kufru? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Dráty a řídící jednotka jsou na levé straně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 (editace) Zdravim, stalo se někomu z Vás, že jste měli zaseklou uvolňovací páku tažného? Zkusil jsem jí rozhýbat, ale ani s ní nehnu. Zkusil jsem vyndat zámek, ale páka je pořád zaseklá. Nezkoušel jste někdo tažné opravit? Editováno: 26. Duben 2023, autor: vosa88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Jo, vzít kladivo a opatrně poklepávat. Mělo ty to vyskočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 Jeden technický dotaz. Někde na stránkách prodejce TZ (už si nevybavuju kde) jsem se dočetl, že zadní parkovací senzory mohou hlásit překážku, když je namontované TZ, které je pevné (tedy koule se nedá sundat). Máte s tím někdo zkušenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.