Publikováno Květen 8, 201411 r Ahoj nevíte jaký je rozdíl mezi SDI 47 KW a 50 KW? Nějaké mechanické součásti? Nebo je tam prostě jenom jiná řídící jednotka popř. mapa? Nebo je to uděláno převodovkou? Pokud by to byla jenom mapa, tak bych i zvažoval jí z 50 KW SDI stáhnout a nahrát do 47 KW (je to hrozně chcíplé a věřím, že i ty 3 KW navíc mi udělají největší radost na světě
Červenec 28, 201411 r Podle mne je to jen mapama. před čtyřma rokama jsem nechal u jednoho borce z Brna porovnat mapy a jsem spokojenej ,ne že by se z auta stalo zvíře ale je to hodně znát .Spotřeba dobrý 3,8 dálky 4,3 pocuky a po městě 5l- palivo verva stálo mně to 3tis ale ty prachy už jsou dávno zpět. A ještě jedna věc hodně pomůže cat vybombardovat ven je to akorát špunt ve ve vejfuku kterej dusí motor.
Duben 25, 201510 r SDI 50kW je víc tlačená do otáček 4000 vs. 4200(47kW). Bych si nechal tu slabší, jelikož nejezdím dálnice a nejezdím na hodně otáček. Točivý moment má 47kW níž s větším rozsahem otáček, takže pro můj styl jízdy lepší. Jinak chipovací firmy mají softy lepší než 50kW. Je tu na to taky diskuze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.