Přejít na obsah

Fabia 1.9SDI 47KW vs Octavia 1.9SDI 50KW


Doporučené příspěvky

Ahoj nevíte jaký je rozdíl mezi SDI 47 KW a 50 KW? Nějaké mechanické součásti? Nebo je tam prostě jenom jiná řídící jednotka popř. mapa? Nebo je to uděláno převodovkou? Pokud by to byla jenom mapa, tak bych i zvažoval jí z 50 KW SDI stáhnout a nahrát do 47 KW (je to hrozně chcíplé a věřím, že i ty 3 KW navíc mi udělají největší radost na světě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Podle mne je to jen mapama. před čtyřma rokama jsem nechal u jednoho borce z Brna porovnat mapy a jsem spokojenej ,ne že by se z auta stalo zvíře ale je to hodně znát .Spotřeba dobrý 3,8 dálky 4,3 pocuky a po městě 5l- palivo verva stálo mně to 3tis ale ty prachy už jsou dávno zpět. A ještě jedna věc hodně pomůže cat vybombardovat ven je to akorát špunt ve ve vejfuku kterej dusí motor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

SDI 50kW je víc tlačená do otáček 4000 vs. 4200(47kW). Bych si nechal tu slabší, jelikož nejezdím dálnice a nejezdím na hodně otáček. Točivý moment má 47kW níž s větším rozsahem otáček, takže pro můj styl jízdy lepší. Jinak chipovací firmy mají softy lepší než 50kW. Je tu na to taky diskuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...