hellak Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Ahoj, u své O3FL jsem chtěl vyměnit OE Varta 59A EFB za Exide 60A AGM. Když jsem přišel za místním mechanikem, tak mi odvětil, že AGM nemůžu dát to auta s EFB. Předtím než jsem koupil AGM, tak jsem nikde nenašel, že to nejde, spíše jenom, že AGM se musí vyměnit za AGM, a EFB za EFB nebo AGM. Udělal jsem teda blbost já tím že jsem koupil AGM, nebo mechanik neví o záměně EFB za AGM ? V tomto vláknu jsem viděl, že někde už měnil EFB za AGM. Takže asi úplná blbost to nebude ? Baterie je přes 5 let stará, cca. 250 000km na krku, funguje ještě v pořádku ale všiml jsem si na + pólů naprasknutého plastového obalu baterii, tak ji chci preventivně vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami tiez som menil EFB na AGM, navyse z 59 na 72 Ah. nakodoval som a fungujem bez problemov. navyse urcite nie som jediny. treba to len spravne nakodovat a/alebo vymenit mechanika 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami 19 minutes ago, hellak said: Když jsem přišel za místním mechanikem, tak mi odvětil, že AGM nemůžu dát to auta s EFB. Je na čase vymeniť mechanika. Tak ako písal vyššie wirer, dá sa to normálne vymeniť, len to chce človeka, ktorý to vie aj správne nakódovať. Mimochodom, treba to kódovať aj vtedy, keď meníš za indentickú batériu. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.