dobi Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 (editace) Měsíc mám objednanou O III RS Combi a přemýšlím o přiobjednání panoramatické střechy. Po přečtení manuálu mě ale odrazuje poznámka, že ovládání střechy je funkční pouze do 20 stupnů C. Máte s ní někdo zkušenosti? Když v létě přijdu k rozpálenému autu znamená to, že si střechou k vyvětrání nepomůžu? Editováno: 10. Květen 2014, autor: dobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Před tímto jednorázovým dotazem, který stejné nejspíš někde zapadne, bylo bývalo lepší projít si konkrétní vlákna majitelů O III a vznést na něj dotaz v jeho vlákně nebo přez SZ.... pokud vím combi s panoramatickou střechou je tu asi jen jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Co to je za debilitu? To jako že bys při více jak 20°C nemohl hýbat střešním oknem? To se mi nějako nezdá, i když, možné je vše. Nevím, jestli se u O3 panoramatickou střechou myslí pouze střešní okno nebo ne, ale chvíli jsem s tím jel a dost to v interiéru vrzalo, pokud nebyla zatažena roletka která okno zakrývá. Auto mělo v té době lehce nad 17 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 (editace) Pozor je rozdíl mezi combi, to ma panoramu a liftbackem, co ma PAD, tedy jen střešní okno, i když z venku je černá střecha ze ⅔ Editováno: 10. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Ono by také chtělo ten manuál číst pořádně. Píše se tam totiž toto: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 To má samo sebou logiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Já jí mám (na SII) a je to parádní záležitost... ale pozor na tři věci. 1) Někomu vrže - mě při určié teplotě (kolem 5 stupňů), teď je to bez problému. 2) Prý se ucpávají odtokové kanálky (vedou zřejmě A sloupky) a pak teče při dešti do interiéru - tj. nechat pravidelně čistit 3) V zimě od ní jde zima - v zimě se mi nedařilo vytopit interiér, pokud byla zatažená roleta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 (editace) Možná bych si dovolil jako obvykle připomínku, srovnavejme srovnatelné.... nikoli S II provedení s provedením u OIII ..... tedy opravdu jen jablka s jabkama.... Editováno: 10. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobi Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Jo, moje blbost přehlédl jsem znaménko - před teplotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 S -20°C už to dává daleko větší smysl PS: Sorry, o té panoramě pro combi jsem neměl ani šajn - holt se mi O3 v combi prostě nelíbí a ani jsem nezkoušel konfigurovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Panorama je super, nic nevrže a nezatéká . Už se těším na léto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Já bych bez panormamatocký střechy auto nechtěl a taky se těším na léto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxwellCZ Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Musim se pridat mam panorama a zatim je to parada. Rozhodne se vyplati objednat. Zatim mam najeto 5kkm a nic nevrze. Souhlasim s tim vytapenim ale ze by se to nedalo vytopit to je nesmysl. Co se tyce horkych dnu takzatim parada otevrit panorama + predni okna a neni treba zadna klimatizace tzn pro lidi setrilky super + dobry pro ty co trpi na klimatizace Jinak pro lidi na zadnich sedackach = nezapomenutelny zazitek ze svezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxwellCZ Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Ted me napadlo jedine co je takove naprd...pri otevreni panorama se zvedne ta odhlucnovaci sitka a do te se samosebou chyta bordel (mouchy, ruzne smeti, listy, ruzne pavuciny atd...) je nejaky jednoduchy zpusob jak toto cistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxwellCZ Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Aleši pro tvou informaci, do auta, i když tam je ta síťka, bordel lítá. Síťka je tam hlavně pro to, aby eliminovala hluk, který by jinak otevřené okno bez té síťky vytvářelo...např u mercedesu je řešeno úplně jiným systémem (bez síťky), ale to je zbytečné tady rozebírat. Máme koncernový systém a ten bohužel síťku obsahuje. To víš že jsem rád že tam je, psal sem tu snad že mi vadí? Ale to neznamená, že mi nevadí, že ta síťka je po 2 jízdách zasraná jak sviňa...proto se tu ptám jestli někdo má nějaký ozkoušený způsob jak jí čistit... ...ale jinak děkuji za kvalitní odpověď na otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) kolik by stalo namontování panoramatické střechy .. panoramatickou střechu jsem našel zde http://www.mihocar.cz/panoramaticka-strecha-skoda-octavia-iii-combi-5e9877041fg/d-94417/ Editováno: 7. Květen 2015, autor: qvecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 (editace) Přesně tak, ...myslím si, že by dodatečnou montáž nedal ani "MacGyver s jeho otvíracím nožíkem" natož autorizovaný servis.... Zkus se někde nejprve poptat, případně pokud se ti tam nechce chodit - napiš jim mail, zda je dodatečná montáž možná, dle mě nikoliv.... Editováno: 8. Květen 2015, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Oni řeknou že nejdou domontovat ani origo parkovací snímače, nebo Xenony a Ferda je namontuje a fungují.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 moje zkušenosti se střešníma oknama, odtokové kanálky - na OI jsme je čistili až po cca 250tkm a autu bylo 13let a parkuje na sídlišti pod lípou, javorem a břízou (asi není lepši kombinace na svinstvo) takže pokud u OIII něco nepodělali, tak by to mohlo vydržet průchozí podobně dlouho vrzání - co se hejbe, může někdy začít vrzat, většinou to ale bylo jen při otevírání/zavírání a promazání to vyřešilo, panorama je ale dost velká a tak se to asi bude kroutit, u Yetiho dokonce někde v testu psali že se kroutí celá kastle spolehlivost - občas se stalo, že ačkoliv nikde nic nezavazelo, tak si to střešní okno při zavírání myslelo a rozhodlo se k neposlušnosti, ale druhý pokus vždy ok(oknu jsem vysvětloval, že co je v cestě může useknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 předělat tu střechu by asi nebyl zas tak velký problém - zdá se, že to je jen o jiném uspořádání výztuh - to je bez lakování na jedno dopoledne. Při nejhorším vyměníš celou střechu - to se taky dá - jen je to takové divné dělat u nového auta. V autoritzovaném servisu to ale zcela jistě dělat nebudou, i když výměnu střechy by asi uměli nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Koukám, že cena z Mihocaru je lákavá, ale to je odhadem tak desetina nákladů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 (editace) Už se někomu stalo, při komfortním zavření panarom. stř. okna přes kessy okno zajelo a pak zase vyjelo do polohy vyklopení (ne otevření) a O3 to brala jakože je zavřené? Pak jsem tápal, jak tu střechu opravdu zavřít... Editováno: 13. Květen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 A není to to, co se popisovalo o pár příspěvků výš? Okno si myslelo, že je tam nějaká překážka (v poslední fázi zavírání) a tak se takhle pootevřelo. Mně se to stalo když jsem v té chvíli zavíral dveře, ten přetlak úplně stačil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Kdo o tom píše? Nějak to nemohu najít, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Přísahal bych, že jsem to tu viděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.