Publikováno Květen 13, 201411 r Chcel som sa spytat ci ste niekto toto videli?? Popripade ze z akeho auta to je lebo je to celkom zaujimave len sa bojim ze to bude nejaka cinska hovadina Tu je link snad pojde http://auto.bazos.sk/inzerat/37619707/Golf-IV-passat-B5-Bora-Polo-Octavia-ovladace-klimy.php
Květen 14, 201411 r No ty si zrejme ešte nevidel interiér Fabie I. To čo vidíš na fotke je totiž stredový panel Octavia I.A tam sú ovládače väčšie.
Květen 14, 201411 r Pardon, teď jsem si to líp prohlidnul a máš samozřejmě pravdu... Na první pohled jsou si docela podobný... :-(
Květen 15, 201411 r Ale píše tam že to pasuje i do Fábie I. Alespoň v inzerátu to tak má. Já tam mám climatronic z FII a spokojenost :-).
Květen 18, 201411 r mňa by v prvom rade potešilo keby mi fungovalo poriadne ovladanie teploty .. lebo aj ked to mam na studenom v lete samovolne mi fuka teply vzduch .. nepomaha ani ked zapnem klimu. Da sa to riešiť samostatnou vymenou toho ovladača??
Květen 18, 201411 r Pokud ti fouká teplý vzduch i když máš nastaveno na studeno, je to věcí ovládací klapky, a ta je asi zaseknutá nebo nefunguje jak má. Je ovládaná elektricky (u auta sklimou) a občas se pokazí. Prověřit rozhýbat, popřípadě vyměnit. Nic víc v tom není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.