marty Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Ahoj, tak dnes ráno jedu do práce a vidím, že u spolujezdce je otevřená krytka na šroub, co drží to madlo nad dveřma. Vezmu za svoje, vezmu za ty vzadu a zjistil jsem, že mi nějaký "hodný" člověk vymontoval u všech čtyř takový ten zpomalovací dojezd. Než jsem si toho všiml, tak jsem byl ve dvou servisech, tak bych nerad jeden z nich křivě obvinil a nebudu zveřejňovat. Nevíte někdo, jestli se dají sehnat jen nějaký ty zpomalovací elementy nebo se musí namontovat celé madlo? Takhle si každej něco uloupne a za chvílí z toho mám základní výbavu... :-( Díky Marty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 asi to bude len kompletné madlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Navštiv vrakáč, v Etce je madlo pouze jako kompletní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Cinani tusim delaji samostatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ted jsem koukal, da se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Dá se co? Proč to sem tedy nedáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katres Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Bohužel Škodovka do svých aut nedávala "zpomalovací dojezd" madel, kromě Superbu. Nyní to má už i Octavia III. Pokud to chceš mít i u staré, tak musís vyměnit celé madlo (lze použít madla i z VW, tam to davají už dávno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.