Publikováno Červen 10, 201411 r Ahoj. Praskla mi žárovka u mlhovky (H1) a chtěl bych ji sám vyměnit. Chci se zeptat, jak moc je to pracný, resp. jestli je to vůbec možný a jestli je kvůli tomu potřeba sundat přední nárazník a nebo to jde nějak bez toho. Mlhovky mám nakódovány jako denní svícení, tak to chci dát do kupy. Jedná se o RS kulaté mlhovky. Díky za rady
Červen 10, 201411 r Autor Vyčerpávající odpověď. Taky by se mi šikla podobná příručka. Děkuju moc Edit: Žárovka vyměněna, s tímhle postupem práce na 5 minut a co mě překvapilo, že je to vesměs montování poslepu, ale vše jde vcelku snadně. Ještě jednou dík Upraveno Červen 10, 201411 r od Mr.Tvola
Červen 10, 201411 r ten obrázok je z Návodu na obsluhu čo býva vo vozidle...ty ju nemáš??... ...inak si ju môžeš stiahnuť na stránkach škoda-auto
Červen 12, 201411 r Autor Ať hledám jak hledám... Nikde nemůžu najít verzi Scout, RS... Obyč A5 jsem si stáhl
Červen 12, 201411 r Ten nenajdeš, manuál je jen jeden univerzální pro všechny varianty OII. Najdi si tedy vyhovující podle roku výroby a stáhni.
Září 1, 20169 r Čau potřebují poradit mám škoda octavia 2 rs 2009 a chci si zatmavit mlhovky a nevím jak ji demontuji poradí někdo ? Děkuji
Prosinec 30, 20204 r Keby niekto potreboval vedie ako sa demontuje hmlovka na Octavií 2 RS preface tak tu je jeden spôsob, mne to video dosť pomohlo. Demontáž hmloviek RS Upraveno Prosinec 30, 20204 r od leri000
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.