T-enter Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Zdravím, může mi někdo říct proč zadní světla určená pro OII nejsou kompatibilní s OII RS? Copak mají jiné rozměry? A ještě jsem se chtěl zeptat jestli světla určená pro OII facelift půjdou na OII před faceliftem nebo ne. Děkuji za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 O2 fl -> O2 lze, jen musis dodati i naraznik (na odrazky) a ty dle vyhlasky mit musis. O2 svetla je maji v sobe, FL ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-enter Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Aha super díky :-) Takže když mám OII RS před faceliftem (tam ty odrazky na nárazníku jsou) tak tam můžu dát světla z OII facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 O RS nevim, to ma myslim trochu jinej rozmer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 (editace) světla mají úplně stejný tvar, dát je lze Editováno: 12. Červen 2014, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetor950R Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) Zdravím, právě také řeším zadní světla. Půjdou mi tedy dát zadní světla z OII FL na mojí 06-ku bez nějakých úprav ? Bude stačit, když na nárazník nalepím odrazky, ve stylu RS, nebo OII FL ? Díky za odpoověď. Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: zetor950R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Možná máš jiný důvod tam dávat světla z faceliftu, ale tak mě napadá, nebude to vypadat otřesně?Octavia 2 (bez FL) - lampy z faceliftu, černý plastový pásy na nárazníku + nalepený "odrazky" ve stylu RS(nebo FL) Nebo tak, jak to je v originalu? Já vím, že každý máme jiný vkus, ale když vidím, jak má někdo na zadním nárazníku nalepený odrazky jakože RS(nebo FL), tak mi to přijde jako nechutnej tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Face svetla lepe sviti nejsou tam videt tolik ty body od zarovek.... take je mam ale pravda nemusel jsem resit odrazky jelikoz mam RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Pokud máš RS nárazník, tak nejsem vůbec proti, zadní RS nárazník vypadá suprově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 ted si taky hraju s myslenkou ze bych hodil face svetla,fakt to lip sviti?vcem je vlastne rozdil ze misto odrazky je tam chrom pasek a nic vic ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Přesně, podle mě tam je rozdíl akorát v tom, že tam není ta odrazka a vypadá to tím lépe (osobní názor). Hlavně nezapomenout, že na autě by pak měla být odrazka nejlépe jako na originálním faceliftovým nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Podla mna je aj samotne plexi trosku inak robene, resp. to drazkovanie z vnutornej strany od ziaroviek. Lebo ked si porovnam tie svetla, tak FL svetla svietia celistvejsie, ako predFL. ALe mozno su tam rozdiely v parabolach, tazko povedat...skratka FL svetla svietia inak, lepsie/krajsie, imho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Přesně, podle mě tam je rozdíl akorát v tom, že tam není ta odrazka a vypadá to tím lépe (osobní názor). Hlavně nezapomenout, že na autě by pak měla být odrazka nejlépe jako na originálním faceliftovým nárazníku. ja mam scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 asi je teda zkusim,on aj ten ciry stred co je na zpatecku a blinkr je u face takovy mene pruhledny,u pred face se me libi ze jde krasne videt diademka kterou tam ma,zas na zpatecku mam diody ktere nejsou moc pekne tak zas nebudou ve face tak videt prubnu to a uvidim kdyztak to zas prehodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 tak uz sou na aute,ze by to lip svitilo me neprijde ale sou na aute peknejsi tak tam zustanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 V noci, ked mas vedla seba predFL a FL octu, tak je vidiet rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Presne jak pise kyselinka ve tme je rozdil krasne poznat ty face vice rozptyluji svetlo takze tolik nejsou videt jednotlive zarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 no nevim ale kdyz rikate,mel sem nahozeny jedno face a druhy predface a dival sem se na to,taky v noci a nejaky rozdil sem tam nevidel aj sem to fotil ale na fotce je to zkreslene jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Toz to nevim ale proste videt toe .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.