Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele co bys ještě chtěl? Rad tady máš dost a fundovaných. Pokud čekáš na nějakýho boha,kterej ti po internetu řekne co tomu na 100% je tak to máš asi smůlu. A řeči typu řekně te mě co tomu je ,ale doufám že to není homokineťák, tak sorry vole error. Měň a uvidíš. Řečima a otázkama ještě nikdo nic nezpravil na to se musí taky šáhnout.

Si nejak chytry !!!

• 2 týdny později...

Tak jsem byl dnes v servisu Škoda ohledně toho cvaknutí při akceleraci.....jak se tu píše v této diskuzi....při řazení jdyž auto jde do tahu je slyšet takové lupnutí....

......po dnešní opravě vše zmizelo...v servisu vyměnily pryžové lužka 6Q0411314N....pouzdra stabilizátorů......vše mě stálo 450kč práce + materiaál...

....po vyzvednutí auta ze servisu jsem ujel 10km a zdá se že to to v pořádku!!!!!

U mna to zacalo tak nevinne po vymene lozisk, podotykam ze aj zadnych, pretoze tie natom boli najhorsie, co si neviem vysvetlit. takze to klepanie alebo cvakanie sa u mna prejavuje pri jemnom rozjazde, v momente ked sa kolesa pohnu a potom napr. ked po akceleracii dam nohu z plynu, cize pri opacnom pohybe. najprv som myslel ze to bude nieco s poloosou, lenze vola je uplne miziva, inak ozyva sa to na strane vodica. ja by som tiez typoval homokynetak. ak sa mylim opravte ma. vdaka

• 3 roky později...

odvažuji si řict že o naše společné vrzání a lupání může poškozený vnější homokynetický kloub...

• 8 let později...

Řešil jsem stejný problém o 12 let později. Výměna homokinetického kloubu nepomohla, výměna silentbloků na motoru také ne. Najel jsem pak dalších 15000 km a musel jsem vyměnit přední tlumiče. Po výměně tlumičů problém zmizel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.