patrik.valasek Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Zdravím, mám takový problém. Minulý týden sme pořídili Fabii I 1.4 MPi z roku 2000 a mám menší problém s dálkovým ovládáním zámků, podle toho co jsem našel na netu by tam měl být Keetec RC key nebo nějak tak. No a problem je nasledovnej, odemčení a zamčení auta jde uplně v pohodě, jenže když stisknu otevírání kufru tak se nic neděje, na netu v příručce sem četl, že se ma držet 1 sekundu, ale nic se nestane a když podržím tlačítko kufru déle tak se jen rozblikaj blinkry na autě asi tak na 5 opakování a zhasnou ale kufr stejně je furt zavřenej, nevíte někdo co s tím a jestli to má vůbec fungovat? Přikládám foto klíče. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 nemáš to zapojene mi to taky nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.