libero Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 riešil tento problém už niekto aj na SK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Prej je najaka akce na vymenu plynovych pedalu u Rapidu. Vi nekdo vic? Prepkladam, ze je to kontrola pri servisnim intervalu a pripadne vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 To bude ta 20V4, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 no, mám najeto 10tis a chci nejpozději při 15 jít na výměnu oleje. No zatím přemýšlím, co je všechno nechám vyměnit. Zatím to vidím jistě na silentblok převodovky, budu reklamovat pedál a rezonuje mi i výplň dvěří, ale tady nevím jestli si to neudělám sám... No není lichotivý výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12tsi77kw Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Čaute. To auto už mě začíná srát. Včera jsem jel a skoro jsem nemohl přidat plyn a místo plynulého sešlápnutí jsem to sešlapoval spíše trhaně, jak ta tuhost povolovala. Co se týče vrzání - to budeme všichni v pravidelných intervalech vazelínovat? Bojím se, že když mi to vymění, tak mi tam dají ten samý - nový a bude to za pár měsíců to samé. Akce 20V4 - víme něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 akcia 20V4 sa vykonáva pri rozsvietení kontroliek EPC,žhavenia a ESP ...skontroluje sa kód na štítku plynového pedála a ak ten spadá do výmeny,tak sa mení pedál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Mi to udělali sami od sebe při jiném servise i bez svítícího ESP a bez problémů s pedálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 pretože im to vyskočilo v systéme pri tvojej návšteve v servise,následne ti určite vykonali kontrolu toho kódu pedálu a následne vymenili ....ak by ti ho nevymenili,následkom by v budúcnosti mohli byť práve tie rozsvietené kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 aha, takže co se týče tuhého pedálu a nepatrného zadrhávání při velmi malém dávkování tam není nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 čo som pozeral,tak nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Pedál mi neměnili, prý je v pořádku, více jsem se k tomu nedozvěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 nemôžeš pozrieť kód toho pedála? malo by to začínať písmenom (L,M,A,C,D) a 4-miestnym číslom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Kouknu se a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Tady to je, štítek na mém plynovém pedálu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 A1415 ..dobre vidím? ...takže to máš OK,teba sa výmena netýka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tak po cca 1500km mi pedal niekedy jemne vrzga..Nestava sa to vzdy len niekedy pri jemnom stlacani pedalu. Zacalo sa to prejavovat zo dna na den. Tuhost ani zadrhavanie nejak nepocitujem. Riesil uz niekto len to vrzganie? Alebo ma s tym v servise poslu kade lahsie? Skusal som najst aj stitok od pedalu ale nejak som ho nemohol najst. Kde sa presne nachadza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Jé měl štítek na pedálové straně proti středovému tunelu, takže vyfotit to nebylo úplně snadné. Různě jsem tam zasouval naslepo tenký telefon a zkoušel fotit, až jsem to zabral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 mě vrzal v létě pak jsem to stříknul a nevrže, ale čím nižší teplota, tím se pedál více zadrhává ( při opravdu malém přidání plynu ) Teď v zimě a při popojíždění je to fakt nepříjemný.... Budu reklamovat v nejbližší době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 dik za info..mozem na to pouzit WD40? a otazka je kde to mam strieknut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 na plast je asi nejvíce univerzální olej na bázi silikonu, tak je jistota, že se nestane něco co nechceš... WD nevím, má jen dobrou reklamu, nic zázračnýho to není... stříkni to v místě kde uvidíš že je čep/pant, nevím jak to nazvat, prostě část kde se pedál protáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Super...vdaka za info zatial to skusim namazat a na jar ked pojdem dat prezut tak budem riesit aj toto...potom daj vediet ako si dopadol s reklamaciou Editováno: 26. leden 2015, autor: trek11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafaelsantos Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Je nám líto, ale budu psát v angličtině, protože moje čeština není nejlepší. Jsem z Portugalska a České studie, ale přesto jdou na začátku, a to je obtížné. I also have the problem on the accelerator pedal in my Spaceback of 07.2014. I went to the workshop explaining the problem. Not identified and when I went to get the car, the head of the workshop wanted to talk to me to understand what was the noise. I explained that if you pressed the pedal vertically did not, but more diagonally to the right makes a noise similar to a rustling plastic. He then heard the noise and scheduled new way to shop for 23 to remove the pedal and check the problem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 I hope, that new pedal will be OK, let us know... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafaelsantos Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Dnes dealer mě informoval, že je třeba vyměnit pedál. Nedostatek čekat na nový pedál dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.