Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

je to možne, známy ma nový akumulátor a ja mám ho už cez 3 rokov starý....ktovie či to nieje aj v tomto

• 2 týdny později...

Ešte ma napadlo nemôže ten problém byť v zapaľovacích cievkach alebo v kábloch k tým cievkam???Skúšal to už niekto meniť?

• 1 měsíc později...

tak vymenil som alternator za uplne novy BOSCH a nepomohlo takze alternator to nebude.  Ja si myslim ze tam je na vine Softwer.

ked je na vine softver tak co poviete na chiptuning malo by to pomoct? (ked sa urobi chiptuning tak daju tam iny SW)

• 3 týdny později...
  • Autor

Ahoj tak co, někdo z posledních tazatelu jste to vyřešil?

Upraveno od FikoCZ

• 1 měsíc později...

Tento problem som mal tiez, uz som bol na nervy a ono to same prestalo zhasinat. A uz 2 rok to nezhaslo ani raz. Jedine co som menil bola baterka cez zimu. Neviem ci to ma nieco spolocne. Dal som tam silnejsiu, stara bola KO.

• 1 měsíc později...

Ahojte, také jsem se s takovým problémem potýkal. Kamarád mi poradil vyměnit čidlo spojkového pedálu a přestalo to. 

• Autor

To čidlo spojky, jsem taky měnil. U mě to byly vyhozené peníze - ale určitě to stojí za zkoušku. 

Pravda, že jsem toho s klimatizací od té doby moc nenajezdil, těch horkých dnů bylo už málo, ale u mě to bylo pravidlo, že jakmile jsem zapnul klimu, tak při dalším sešlápnutí spojky to zdechlo zvlášť než se to trochu nachladilo.  

• 7 měsíců později...

Zdravím po čase. Po výměně čidla spojkového pedálu už motor zatím nezhasíná, otáčky motoru se okolo cca 1200 otáček zbrzdí a do volnoběhu klesnou pomalu. 

Takže za mě, zatím vyřešeno. 

• 1 rok později...

brujki v tomto roku ako ti to chovalo nezhasinal?

Od výměny čidla spojkového pedálu motor nezhasl ani jednou.  

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.