Květen 14, 20205 r je to možne, známy ma nový akumulátor a ja mám ho už cez 3 rokov starý....ktovie či to nieje aj v tomto
Květen 27, 20205 r Ešte ma napadlo nemôže ten problém byť v zapaľovacích cievkach alebo v kábloch k tým cievkam???Skúšal to už niekto meniť?
Červenec 1, 20205 r tak vymenil som alternator za uplne novy BOSCH a nepomohlo takze alternator to nebude. Ja si myslim ze tam je na vine Softwer.
Červenec 5, 20205 r ked je na vine softver tak co poviete na chiptuning malo by to pomoct? (ked sa urobi chiptuning tak daju tam iny SW)
Červenec 24, 20205 r Autor Ahoj tak co, někdo z posledních tazatelu jste to vyřešil? Upraveno Červenec 24, 20205 r od FikoCZ
Září 15, 20205 r Tento problem som mal tiez, uz som bol na nervy a ono to same prestalo zhasinat. A uz 2 rok to nezhaslo ani raz. Jedine co som menil bola baterka cez zimu. Neviem ci to ma nieco spolocne. Dal som tam silnejsiu, stara bola KO.
Říjen 16, 20204 r Ahojte, také jsem se s takovým problémem potýkal. Kamarád mi poradil vyměnit čidlo spojkového pedálu a přestalo to.
Říjen 16, 20204 r Autor To čidlo spojky, jsem taky měnil. U mě to byly vyhozené peníze - ale určitě to stojí za zkoušku.
Říjen 16, 20204 r Pravda, že jsem toho s klimatizací od té doby moc nenajezdil, těch horkých dnů bylo už málo, ale u mě to bylo pravidlo, že jakmile jsem zapnul klimu, tak při dalším sešlápnutí spojky to zdechlo zvlášť než se to trochu nachladilo.
Květen 27, 20214 r Zdravím po čase. Po výměně čidla spojkového pedálu už motor zatím nezhasíná, otáčky motoru se okolo cca 1200 otáček zbrzdí a do volnoběhu klesnou pomalu. Takže za mě, zatím vyřešeno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.