XJOHNNYX Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 At nezakladam nove tema, vrze vam nekomu mechanismus razeni co je pod tou kozenkou v tunelu mezi sedackami? Me to ted zaclo delat, prusvih je takovej, zevzdycky kdyz tochci nekomu ukazat, tak to nedela. Vrze to jen kdyz radim po delsi dobe (jizda na dalnici, kdy neni treba casto menit rychlost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Dneska koukám na řadičku, najeto jen 25000 a už to začíná. Takto brzo jsme to nečekal . Na Ceedu byla jen vyleštěná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Co s tema radickama delate, to si na tom vozite ruku, hladite ji palcem? Sorry ale toto se normalnim pouzivanim fakt stat nemuze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Stává se to běžně a to už od uvedení OIII na trh. Stačí agresivnější pot a je vymalováno. Reklamuj v AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Jasne, ale agresivni pot ti vyzere tu kuzi/kozenku celkove, ne jen na jednom miste ... Jinak, ja nemam pochyb o nekvalite nekterych materialu v O3 ale zrovna toto je dusledek vozeni si ruky na radicce, coz nesvedci nejen povrchu ale celymu ustroji. Pokud radis celou dlani nejen prstama a jen v momente kdy radis, tak takovy poskozeni neudelas. Reklamaci vzhledem k malymu najezdu pravdepodobne uznaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 nixberg> Nemůžu s tebou souhlasit. Bohužel pro mě nemám u sebe fotku řadičky na mé bývalé OIII, kde se "kůže" začala loupat od plaketky po celém obvodu směrem dolů a kde zároveň byl vyšoupaný palec od volení rychlostí. To vše prosím již od cca 30tis. km. Ruku si na řadičce nevozím a nikdy nevozil, v tomto tě také zklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Mam automat DSG, radicku pouzivam v podstate jen pri zacatku jizdy, pri couvani a pri parkovani. Od 50tis km se zacala znacne loupat. Ted mam 90tis km a zacina se loupat i chrom !!! Doslova mi radicka hyzdi pomerne netknutej interier. Minuly tyden jsem uplne citil jak se mi ta kuze droli pod rukama. Behem jizdy ruku na pace nemam. Je to shit. Bohuzel jsem na to nemyslel a nestihl jsem s tim dojit do servisu at se snazi na zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Koukal jsem, jak řadím a palcem se dotknu minimálně, jen když tam dávám jedničku nebo zpátečku, a to ne vždy. Jinak řadím dlaní a ruku si na páce nevozím, mám opěrku. A jako kůže mi to ani dotekem nepřipadá. Kůže je jen ten límec okolo řadičky, ne? Každopádně za měsíc budu mít 30, tak to při servisu vyreklamuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rady4 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 (editace) V 90t. na radicce oloupany chrom a rovnez osoupana i kuze. Prsteny na ruce nenosim Editováno: 10. Říjen 2017, autor: Rady4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novotnj Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 ahoj lidi, byl jsem v servise ohledně oloupané řadící páky a to mi bylo řečeno, že bez problémů v rámci záruky vyřeší. Ale mám i ošoupanou rukojeť ruční brzdy. Nevím jestli je to podobné jak s řadící pákou nebo jsem to zedral já sám. Máte někdo zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Po kolika km to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novotnj Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 před 1 hodinou, Neonik napsal: Po kolika km to je? necelé 3 roky a 28 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twingman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 2 roky 51 tis a v servise to vymenili. Obavam sa, ale co bude po zaruke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novotnj Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 před 2 minutami, twingman napsal: 2 roky 51 tis a v servise to vymenili. Obavam sa, ale co bude po zaruke Já to řeším na rapidu, ale to bude asi stejné. Výměna obojího nebo jen řadící páky. Já dostal informaci jen o tom, že vymění řadící, ale ruční ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twingman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Rucnu mam OK, nezistoval som. Iba radiacu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 @novotnj No to je teda dílo. Kvalita opět dostala na prdel, navíc s najetými 28tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novotnj Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 řešil tedy někdo i tu ruční brzdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Nekde tady v TPI byl pripis na spatnou serii. Ja to mam taky. Az najdu popis a vytisknu ho, vydam se (i pres konec zaruky) do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Když tak tady je to TPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cocka Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Tak taky se přidávám k majitelům s ošoupanou řadící pákou výroba 3/2016 najeto 21tkm Gtec. Příští týden jsem objednaný v servisu, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cocka Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 tak po včerejší návštěvě servisu reklamace uznána, příští týden následuje výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 (editace) Mne sa na pake DSG lupe chrom. Paka uz bola menena v zaruke v Nemecku kvoli tomuto problemu, ked mal auto este predosly majitel. Myslite, ze mi ju vymenia v ramci dvojrocnej zaruky (myslim zaruku na vymeneny diel) kdekolvek v autorizovanom servise? Alebo s tym nemam vobec ratat? Vdaka Editováno: 9. Listopad 2017, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cocka Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 nevím, jak je to když prodají auto v Německu a chceš něco reklamovat v ČR, ale v rámci 2 leté záruky mě jako druhému majiteli to vymění, rozdíl je v tom, že auto mám z ČR a reklamuji v ČR. Za zeptáni nic nedáš, běž do servisu a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 V 25. 9. 2017 na 21:04, JardicCZ napsal: Dneska koukám na řadičku, najeto jen 25000 a už to začíná. Takto brzo jsme to nečekal . Na Ceedu byla jen vyleštěná. Úspěšně vyreklamováno, bez řečí. Objednával jsem předem, ani to neviděli, po předání auta už tam byla nová. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Ak by bol niekto v podobnej situacii ako ja o par prispevkov vyssie...reklamacny technik mi povedal, ze ked sa to menilo v ramci zaruky na vozidlo bezplatne, reklamaciu by prijali iba vtedy, keby auto bolo este v zaruke, no moje uz nie je...takze mam smolu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.