Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Já vím že to vyrábí nějaký pán ve VČ a nemůžu najít telefon.

Nevíte o někom kdo to Dělá? Nebo firma na přípravky?

Urcite ho budou mit i tady . UNIVER s.r.o tel. Brno 541260710 , tel. Praha 272774830. ale jde to i klestema ja uz jsem to tak delal nekolikrat chce to uzsky kleste spice tech klesti zasadit do tech dvou draze z vrchu tlacit a otacet jak sroubovakem . delal jsem to tak na ctyrech octaviich a slo to u jedne to nechtelo jit ani hovno tak staci kdyz na ten pistek s citem z vrchu klepnes parkrat kladivkem.

Ja pouzivam stolarskou svorku a klic z rozbrusovacky;)

Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře.

Já jsem použil starou trubku stejného půměru jak váleček, co mi zůstala po výměne topení v baráku , flexkou jsem zarovanal jednu stranu dorovna a pak odříznul tak aby zůstaly jen dva zuby (odříznul jsem dva půlměcíce) a zapiloval pilníkem, práce na 3 minuty, a už jsem ji použil 3x, mám ji dlouhou asi 30cm a jde to dobře.

Přesně tak!!! Jedoduše a jasně!

Já jsem si taky dělal takovou rychlovku z plocháče, není potřeba platit jakýsi zbytečně drahý MP přípravky...

sem to dělal podobně, malá svorka a velký kleště - neměl sem poruce nic vhodnějšího, ale pozor na prachovku, pokud to děláš z boku, tak je to dost o hubu a protržení prachovky, ale jinak bez větších problémů

• 4 týdny později...

Dělal jsem si to ze starého oříšku z goly.Navařil jsem si na něj kousky upravené kulatiny a jde to luxusně. -_-

Upraveno od zmesky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.