Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, chci se zeptat asi jste to tady už někde řešili a předem se za to omlouvám.

Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe opravit tohle poškození laku ? Jedná se o O3 barva Modrá Pacific.

Moc děkuji.

lak_a.jpg

Vloženo
před 44 minutami, davehr napsal:

Ahoj, chci se zeptat asi jste to tady už někde řešili a předem se za to omlouvám.

Příště se neomlouvej a raději pořádně hledej, ať to nemusí za tebe dělat někdo jiný! Téma tady samozřejmě již bylo a nacházelo se jen o pár řádků níže... Sloučeno.

Vloženo

Díky, tak výsledek očekávám takový, aby to nebylo moc poznat, i když je mi jasné, že zblízka to určitě poznat půjde pokud to udělám lakovací tužkou.

Vloženo

Keď by si našiel šikovného detailera v tvojom okolí ktorý má skúsenosti s takými opravami tak nespoznáš nič. Chce to zakvapkať lakovacou tuškou a následne preleštiť - ak treba opakovať viac krát.

Vloženo

:D jasne za par kacek moooc muziky,obdivuju ze vubec takovou blbost nekdo resi na foru,si zajed do nejblizsi lakovny a tam se domluv,bud si to zatri nebo prestrikat,ale spis bych to videl na oloupany lak nez nejake podreni,zkus reklamovat

• o 2 roky později...
Vloženo

Mam hnedou metalizu. Jak pracovat s opravnou tuzkou?

Nejdriv barvu, nechat zaschnout, pak rozlestit a nasledne nanest lak, ten nechat zaschnout a take rozlestit? Ci jaky je postup? Pisete ze bezbarvy lak zmeni odstin?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Páni,vase skusenosti s tymto setom na drobne tukance na narazniku?Navod je prilozeny,ale nie je mi celkom jasny.Samozrejme pred nanasanim poriadne vycistit.Prva sa nanesie transparentna farba a ta sa prekryje tym bezfarebnym lakom?Po zaschnuti predpokladam poriadne dolestit aby korektura splynula.

20190515_133552.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...