PROCHY603 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Kabel priemer pouzi 1,5mm mozez aj dvojlinku, aj metraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Chci se zeptat ohledně dvojtonového klaksonu z oktavky - asi bych si ho chtěl sehnat na vrakáči, mám stejný problém s fabii zvuk je jen obyčejný tůt:). Je velký problém ho napasovat do fabie, popřípadě je objímka na něj ve fabii stejná jak v oktávce, aby nebyly velký problémy s montáží? Má s tím někdo prosím zkušenosti? Do dvou klaksonů a do složité montáže se nechci pouštět...děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heicker Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Ja si osobně myslím,že nebude velký rozdíl v octavce klaxonu a suberb,musis si ten držák přizpůsobit a uvíš,to je jejlepší metoda. Editováno: 23. Únor 2009, autor: Standis není potřeba citovat předcházející příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanuk Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 (editace) Caute, dneska mi odišiel klaksón.Ako ste vyriesili nefunkcnost??? Rele je ok klaksony ok neviem kde bz mohol byt problem. prosim o radu vopred dakujem Editováno: 1. Červenec 2010, autor: Nanuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Zdravim, mam problem s klaksonom. Na prvy krat ked skusam zatrubit, mi to zatrubi uplne tichucko, ze to ledva pocut. Tak to skusam viackrat, asi na 5x sa to chyti a zacne trubit normalne. Kde moze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Je v něm voda - buď jsou jen zoxidované kontakty, nebo zamrznul. Proudem tekoucím přes cívku i vibracemi se uvolňuje a ohřívá, proto po několika pokusech troubí normálně. Buď ho vyměň úplně za nový, nebo ho musíš rozebrat, vyčistit a vysušit a utěsnit - budeš možná po zpětné kompletaci muset doladit membránu předpínacím šroubem, aby bylo dosaženo původního tónu a ne nějakého škvrčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 (editace) Bady:Vymenit klakson za novy. EKKAR:Klakson sa neda rozobrat. Editováno: 5. Prosinec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Prochy - VŠECKO se dá rozebrat. Druhá věc je, jestli se to po tom rozebrání dá zase zpětně zkompletovat tak, aby to fungovalo. Ale válečkovýma kleštěma (speciální vercajk, historická dílna opravující rychloměry do lokomotiv) už jsem "zapertloval" několik takových zdánlivě NEROZEBÍRATELNÝCH houkaček... Samozřejmě, pokud je něco vyráběno se záměrem "Poškodilo se ti to? Tak to vyhoď a kup nové!" a není přístup ke speciálním pomůckám a vercajku, nezbyde nic jiného než jít a koupit novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 EKKAR:Do FABIE sa montuju 2 druhy klaksonov. Plechovy a plastove. Za tych par korun sa to neoplati opravovat a skladat. LINK: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/elektrosoucasti/elektrosoucasti/3680-fanfary-klaxony-skoda-volkswagen.html LINK: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/felicia-ii/elektrosoucasti/elektrosoucasti/860-houkacka-felicia-ii-klakson.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 (editace) Caute,neviete kde v BA zohnat original 2 tonovy klakson? v skodovke chcu za jedneho "slimaka" 38€ co sa mi zda kusok prehnane...dik Editováno: 26. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) Nikto nic ? Editováno: 26. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne svoje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) stale nikto nic ??? Editováno: 26. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne svoje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 já koupil na AUKRU před dvěma lety podobné klaksony těmto , i za plus mínus stejný peníz a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Nikto nic ? Mám dvoutonový z vrakáče Škoda. 200kč za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel PS Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Hledal jsem, ale nenašel, proto se ptám a budu vděčný za odpověď. Chystám se na FI classic vyměnit základní houkačku, která má zvuk skoro jako Š105 za dvoutónový klakson z Octavie. Dělal jsem to již na Felicii, ale dočetl jsem se, že fábie má klakson přes řídící jednotku v níž je pojistka na 20A (snad to nepletu). To mě trochu vystrašilo, proto se radši ptám: je možné vyměnit houkačku za dvoutónový klakson aniž by hrozilo riziko zničrní řídící jednotky? Myslím si že jo, že to bude lektricky udělané v classicu jako ve vyšších verzích, které tu dvoutónovou měly, ale pro sichr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Hledals a nenašel - a přitom je to hned o sekci vedle... Jen nevím, cos do toho hledání zadával, jestli sis to zadal blbě sám nebo zase "Hledání" trpí poopičným stavem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel PS Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 (editace) Díky, chyba byla mezi mojí židlí a klávesnicí: hledal jsem jen ve fóru FI... Editováno: 22. Říjen 2011, autor: Pavel PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfCZ Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Zdravim, před několika dny se mi stalo, že mi přestal troubit klakson. Při zatroubení (držení volantu) to jen lehce troublo a nic. Myslel jsem, že praskla pojistka, ale je OK. A při zmáčknutí volantu to cvaká (asi to relátko). Tak nevím, čím to može být... Nevíte, kde je to relátko umístěné??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 pokud ti to cvaká, tak je relátko ok. vyzkoušíš to jednoduše - odklapni levou mřížku v nárazníku vedle mlhovky, z houkačky odpoj konektor a buď ho proměř voltmetrem (samozřejmě musí být stisknuta houkačka) a nebo do konektoru zastrč dráty se žárovkou 12V a řekni někomu ať ti "zatroubí". pravděpodobně zjistíš, že šťáva tam jde a přestal fungovat samotný klakson. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) ... Editováno: 27. Listopad 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 jinak pokud tě to zajímá - houkačka jde přes centrální řj, takže samotné relé v držáku (vše pod volantem, po demotnáži spodního krytu) nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 cawte, potreboval by som poradit... stalo sa mi uz niekolko krat, ze som potreboval zatrubit a zaregistroval som, ze klakson ma dva tony. jeden taky jemny (vyssi ton) a jeden taky hrubsi (seriozny / hrozivy ) Neviem, od coho to zavisi... od rychlosti? od toho na aky spinac na volante zatlacim, alebo od coho... fakt tomu nerozumiem vsetko bolo trubenie v meste, cize rychlosti podobne... ze by bola truba dvojhlasna? Na starej fabke to stale trubilo rovnako, bol tam iba ten hruby ton.. FI 16V 74kW ellegance 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Od toho že jsou tam dva a ten jeden má studeny spoj, ale po chvíli se chytne, vyčisti konektory a bude to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 fakt? ak som to spravne pochopil, su tam dva klaksony, prepokladam predna Lava strana (2ks ??)... skusim pohladat.. ale ak by to bolo ono, vysvetlovalo by to nahodne chovanie... dakujem za radu :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Ahoj, jinde jsem odpověď nenašel. Máme F1 MR2003, klakson funguje, pojistka je taky dobrá, tu jsem kontroloval, co je tedy můj problém, správně by měla houkačka troubit jakmile se zmačkne volant kdekoliv, že? Nám to troubí pouze v případě, že zmačkneme jeden z vyznačených klaksonů na volantu a ještě to musíme zmačknout festovně. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Špatný kontakt na volantu? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.