Majk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 ten svazek je jinak zapojenej,myslím že O3 má klakson napojenej na tlačítka mf volantu.Řešily jsme to skoro měsíc a fungovalo to jen jak jsem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 (editace) Tak to mi nic jiného nezbývá než ho sehnat.. a musí se to ještě nějak nakodovat? podle tohoto fota vypadá že má 4 kabely mezi MF a volantovým kroužkem a z OIII má jen 3 kabely Editováno: 28. Září 2014, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 nic se nekodovalo,jen výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 ok super na kolik tě ten kabel vyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kminous6 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 No moje svazenka z O3 má klakson napíchlej napřímo bez čudlů, ale původní svazenka měla taženej klakson přez ŘJ schovanou ve volantu.Majku, dokázal by jsi prosím nakreslit schéma svazenky, kterou máš momentálně ve volantu? Byl bych ti velice vděčný, protože předělat svazenku není nic těžkého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Jen krapet mimo téme (ale pořád u elsy): v jaké aktualizaci jsou data pro Octavii 3? Minimálně volant (ono toho už moc jinak nepůjde) chci taky řešit, ale moje 4.00 má v této oblasti lvi (naprobádanou oblast). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 sorry,ale rozebírat se mi to nechce.Jinak kablík stojí 800kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tak jsem tedy objednal nový svazek 5JA971584 a už konečně troubím Nicméně rozdíl mezi origo z OIII je mnohem menší než jsem čekal přesně jak mi radil Cosby Vytáhne se pin ze žlutého konektoru ke kroužku PIN8, prodlouží se a napojí na černý konektor multifunkce PIN4 je to kablík černo-bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kminous6 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Mně se to s tím airbagem pořád nelíbí, dokážeš prosím nakreslit komplet schéma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 (editace) Jestli mas kabel z OII predface je uplne stejnej i konektory akorad se prodlouzi draty na klakson. Zadne pinovaní. Tady je uprava kabelu z OIII Editováno: 23. Říjen 2014, autor: John1976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kminous6 Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Myslel jsem si to! Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Přesně tak jsem to napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phob Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Zdravím, chci se zeptat jestli to chápu správně, mám OII (před FL) 2008, mám tam teď origo 4ramenný fumový volant (bez multifunkce) a plánuju výměnu za jiný. Právě že se mi líbí 3ramenný volant (bez multifunkce) z OIII. Bude kompatibilní? Bude tedy stačit pouze prodloužit jeden ten PIN na nynějším svazku kvůli toho klaksonu jak je tady psáno a jinak nebude potřeba nic řešit když bude bez multifunkce ano? Takže nemusím měnit podvolantovku atd. Konektor na airbag bude taky pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kminous6 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 ne to ne, tam nemusíš řešit snad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phob Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Jj, už jsem to zjistil, vyměnil jsem jen kus za kus a zapojil airbag. Klakson troubí a kontrolka airbagu se taky nerozsvítila takže asi OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kspeedy Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Pánové měnil jsem volant z O3 do O2 předfl. Tam jsem měl kožený multifunkční čtyřramínko. Dal jsem nový, přepinoval ze žlutého konektoru pin 8 (černobílý drátek) do černého konektoru k multifunkci pozice 4, ale stále netroubím, je potřeba ještě vyměnit ty tlačítka multifunkce za ty co jsou v supu 2 fl? Editováno: 13. Únor 2015, autor: Kspeedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 tak tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Jak jsem už psal, bez FL budíků a radia, je ten volant i s tlačítky k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egres Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Zdravim vsetkych.Mam stvorramenny volant zo sup 2014 3T0 419 091 AH a kabel airbagu s 6 pinovym konektorom pre multifunkciu cislo dielu 3T0971584.Problem je ze ten konektor mi do volantu nepasuje a neviem kde by som zohnal ten spravny konektor aby som to prepinoval.Vie mi niekto poradit? A ten airbag moze byt aj z OIII? Inac ma to byt do O2 pred fl. Editováno: 16. Únor 2016, autor: Egres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Který konektor? Do kroužku nebo airbagu? Airbag je shodný pro nový design, takže ano OIII je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Zdravim ,nepotřebuješ náhodou např. toto OEM 5JA971584 .A potom není potřeba nic dokodovat jesli jsi před tím měl multifunkci. http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/airbags-covers-controlers-wiring-10/oem-5ja971584-multifunction-airbag-wiring-loom/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 A k tomu ještě podvolantovka index CH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egres Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Ten cierny konektor co ide do tlacitok mi tam nepasuje a potrebujem ten cierny z OEM 5JA971584.Da sa niekde zohnat len ten konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 dá se koupit, jen to chce znát jeho číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egres Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 A vies poradit kde by som sa mohol po nom pozriet?Mozno budem mat stastie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.