Malta Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 no my tady jen nostalgicky vzpomínáme, páč new room už nebude to co býval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 A přitom nám zpátečnickým záporákům navzdory, klaďas pokrokář Bojler hledí vpřed, ku světlým zítřkům v podobě "Caddy-stera" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Jednou to třeba bude vzácný exemplář veterána. Tak si je borci udržujte a neprodávejte. No uvidíme, co bude, základem bude jistě cena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Já včera šel městě a jel kolem mě krásný Tatraplan ve světle modré metalíze nebo barvě a byla to nádhera, ale když 80 let počkáme, třeba Room bude to samé [emoji6] Mě na něm chybí jen ty koně, hodil by se chip[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 A to buď rád že nemáš 1,4 16v....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Proč by měl bejt rád? Furt to je a bude nejspolehlivější agregát, co se do roomstera i fábule II montoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Protože napsal že mu chybí koně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 I na BXW/CGGB existuje čip, ano, nedá do něj přes 100 kobyl jako jde ze 63kW verze TSI učunit 77kW anebo ještě víc, ale nějakejch 93-96 je reálnejch ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Já teď čučím i po ojetinách s 1.9 tdi, ale zase se bojím toho mrtvého pásma a lenivosti. Možná 63kw po chipu k 90kw by mohlo jet ale slušně. Chybí mi trošku tuning (pěkný kola, rs nárazník, tmavá světla a tyhle vyfik..... e)[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Mno, toho OT už bylo docela dost. Zpět k tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 (editace) Aktuálne info tu: http://www.autorevue.cz/skoda-roomster-se-odklada-ve-frankfurtu-zadna-novinka-nebude a v zásade to isté aj tu: http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-roomster-se-opozdi-prednost-dostanou-nove-verze-superbu/ Editováno: 25. Srpen 2015, autor: peterv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Pokud vím, tak Roomster letos na podzim neměl být představený, až první polovina příštího roku. A těch derivátů krom Greenheilu bude víc (Rapid Monte Carlo, Spaceback ScoutLine, avizovaná 4x4 pro OIII RS, ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=378583&sznu=2WSFNWOmRIbjzy6P&mId=12&sId=12 Roomster až 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Taky má být ještě oplastovaná F3 ala Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Zde ještě jeden článek http://auto.idnes.cz/skoda-autosalon-frankfurt-superb-greenline-roomster-pdg-/automoto.aspx?c=A150826_114323_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Kódové označení by mělo být SK347. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Představení Caddysteru letos podzim/zima. Dozvěděli jsme se však také novinky ohledně Roomsteru. Ten by se měl ukázat ještě letos, přičemž se nepotvrdily informace o striktně lokálním zaměření modelu. „Nový Roomster se bude prodávat i na západ od našich hranic. Možná nebude mít takový záběr jako předchůdce, k omezení na český a slovenský trh ale určitě nedojde,“ potvrdil nejvyšší představitel českého zastoupení Škodovky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 júhú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Prodej od března 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Loutkové představení v Ženevě jako teď u Superbu Combi - ovšem 2. díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Bude to zase to samý jako s trojkovou ochcáfkou - 3/4 roku dopředu avíza, pak pár pečlivě načasovanejch "úniků fotek" nebo "zachycení špiónama", prostě aby se o novince co nejvíc žvanilo nebo psalo... A když už jim to původně odstrkovaný nechtěňátko přineslo tolik užitku a publicity (prodalo se skoro 400 000 roomsterů I. generace plus je po něm trvalá a relativně vysoká poptávka i když už se skoro půl roku nevyrábí), tak ať se to využije do mrtě, publicita získaná formou pečlivě naaranžovanýho a řízenýho "úniku informací" je skoro zadarmo a jméno "roomster" potáhne další zákoše znovu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 auto.cz: Další informace poodhalují cenovou politiku Roomsteru. Podle našeho zdroje má totiž ceník kopírovat současnou nabídku Volkswagenu Caddy, což je velice zajímavé v kontextu s jinými srovnatelnými modely obou značek. Zatímco Volkswagen Polo u nás nekoupíte za méně než 301.900 Kč (1.0 MPI/55 kW), výkonově adekvátní Fabia je o 49.000 Kč levnější. Osobní verze Caddyho je nejlevnější s motorem 1.2 TSI o výkonu 62 kW (s výbavou Trendline stojí 462.722 Kč), ve stejné hladině by se tedy mohl pohybovat také Roomster. a v diskuzi uživatel pedro: No já jsem čirou náhodu toho Roomstra viděl ve Wolfsburgu v areálu VW. Prostě tam jen stál a byl úplně bez maskování. Jen mřížka byla celá černá a na kapotě byl znak VW. No ale jako srdeční škodovák můžu na svou čest odpřísáhnout, že hnusnější Škodu jsem dlouho neviděl. Vlastně takhle hnusnou jsem ji neviděl nikdy. Je to prostě Caddy se světlama z Fabie III, ale jak je to celý obrovský a krabicoidní, tak ty světla jsou na to malinký. Vypadá to běsně a podlě mě to díru v prodejích těžko udělá. Ale třeba se pletu. A jestli to bude takhle vypadat tak POTĚŠ KOŠTĚ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Tak ako je na tom obrázku by sa mi aj páčil. AK by mal pohon 4X4 a slušné motory, nie len 1,2-1,4TSi a 1,6TDI tak si myslím, že bude mať svojich zákazníkov. Inak mohli nejako zadok zmeniť, pripomenúť predchádzajúcu generáciu Roomstra, kľudne také veľké svetla ako ma Roomster teraz a budú hranaté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Jo a koupil by sis třeba 2.0 tdi 4x4 za 800t? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Tak osobne nie To radšej niečo väčšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.