Losky83 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Třeba půjdou jinam, ale zas tolik se nestane. Roomsterů zas tolik nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 No v poslednom case vidam viac roomov nez kedy predtym ... Je to skoda ze ho nahradi ine auto ... Mozno by bol stacil maly Facelift ... a slo by to dalej ... Nuz co uz Skoda je sucast koncernu a zjavne cesta kaďourom je pre koncern vyhodnejsia .... Kazdopadne som zvedavy na ceny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Roomster už je starej a nezapadá. U nás v MB jich jezdí dost kvůli zamestnaneckemu operativnímu leasingu, ale předtím jich tu moc nebylo. Za rok je většina z nás vrátí a je mi jasné, že jich tu bude tak 1/4. Auto to není špatné, takový kříženec. Od každého něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Krabice s geniální praktičností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Pánové, dost už vzdychání nad odcházejícím Roomsterem - toto téma se má týkat jeho nástupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 vsak ale ked k novemu nie je dost informacii tak trochu nostalgie nezaskodi predsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Tak si založte smuteční téma. Ale sem to skutečně nepatří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeludek Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Ako to vlastne s Roomstom je? Bude sa vyrabat, alebo nie? Lebo na Slovensku pisali, ze od 1.5.2015 konci vyroba Roomstra. Vraj uz nezapada do konceptu Skodovky. Na stranke uz nieje v ponuke ani v konfiguratore. Tak ako teda? Bude, alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 NEBUDE! Výroba je ukončena. Ty neumíš číst? Sem to nepatří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeludek Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Pawouk sorry. Ja som myslel, ze v roku 2016 pride podla vas nova generacia Roomstra. Zjavne asi pride novy, podobny model s inym nazvom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Pawouku - dobry napad smutecne tema !!! Zeludek - je to tu vsetko popisane ..... Ad novy roomster .... Predstavitelia automobilky hovoria o NASTUPCOVI roomstra ... Nie o novej generacii .... Takze kludne je mozne ze nastupca sa vobec roomster volat nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 .. jedinečnost vzhledu je pryč, Roomster už nebude Roomsterem .. jedno auto se dvěma názvy .. aspoň ty zrcátka mohla být škodovácká a ne plácačky od VW .. http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-roomster-2016-nova-generace-stoprocentne-vzejde-z-vw-caddy/ http://www.worldcarfans.com/115061095100/2016-skoda-roomster-spied-wearing-a-production-body/photos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 já jsem za to rád. ale bohužel né cenou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Škoda,že to nebude klon Tourana,Caddy je přece jen jen dodávka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Moc toho vidět nejde ale vypadá to celkem slušně. Akorát cena bude úplně někde jinde určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) moc vidiet neni ale myslim ze zmeny voci caddy budu len na predku (kapota maska naraznik svetla) ten zaber z introsu vyzera ze ziadna zmena voci vw ... dvete palubka ...) no uvidime .... teda pardon 3r volant skoda Editováno: 10. Červen 2015, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Nevím,jak tahle generace,ale minulá měla na zadní nápravě listové pružiny a tomu odpovídajíci "komfort".Starý roomster se holedbal heslem,že je to osobák,převlečený za dodávku,teď to bude dodávka,převlečená za osobák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Listová pera byla pouze u provedení Maxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Novější má péra vinutý, ale furt tam je na zadku tuhý "účko" = jízdní vlastnosti jako měla "espětka". Důvodem je laciná a jednoduchá konstrukce, pro dodávku "komfortem dostačující". Že by takový auto někdo kupoval jako "víc jak 5-místnej rodinnej vůz" výrobce nepočítá - od toho přeci koncern vyráběl Sharana (Alhambru) a doposud vyrábí Tourana... Škodofka nic takovýho ve svým sortimentu "nepotřebuje"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Naštěstí konkurence nabízí,takže až to bude aktuální tak se poohlédneme jinde.Jestli se do té doby něco nezmění,což nepředpokládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tu je test Caddyho generation four https://youtu.be/sM6b3pEvMsE velmi pozitivne sa vyjadruje ku komfortu jazdy u "civilnej verzie" Caddyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Listová pera byla pouze u provedení Maxi Máme v práci Caddyho i Caddyho maxi. U obou jsou listová pera. Jsou to normální 5 místné auta. Já převážně jezdím v malém a komfort na zadních sedačkách hrozný. Hlavně na dírách to je hrůza. Ale jako řidič se mě vněm jede dobře. A ten krátký je totálně ojebaná verze. Chtěl jsem si nastavit zrcátka a nenašel jsem kolečko na nastavení!! Musel jsem zvenku. Jako kdysi u dácie. Editováno: 11. Červen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 http://xtomi.blogspot.hu/2015/06/skoda-roomster.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 (editace) Aktuální informace od L.Vlčka, šéfa ŠA ČR: Dobrý den, prosím Vás, uvažujeme o koupi vozu do rodiny. Prozraďte podrobnosti o modelu Roomster který má přijít na trh? Bude jako Caddy? Nebo touran? Prosím o co nejvíce informaci které můžete "prozradit" DěkujiRoman K. Dobrý den, Romane, nástupce modelu Roomster přijde na trh v průběhu roku 2016 a bude nabízen jak v osobní, tak v užitkové verzi. Bude vyráběn v kooperaci s Volkswagen užitkové vozy. Roman K. jsem já... a Vlček mi teda moc neřek... zahrál to dost do autu... no je jisté že to bude Caddy (který je bezesporu dobrým ale zato drahým vozem) se škodováckým dialektem. Vidím v tom Světla z Fabie (přepracované) Kapotu z Fabie (přizpůsobenou) nárazník defakto stejný s novým Caddym a holý interiér aby snížili cenu... (alespoň trochu) Mno vidím to tak základní active s nic moc výbavou a s bakelitem všude kam se podíváme bude s 1.2 TSI 66kw 5st. mech od 396000 s dph A kluci jsem na Škoda fóru, jsem škodovkář každým coulem ale vypadá to že Roomster 2016 nebude podstřelený cenově a stejně kvalitně zpracovaný jako Caddy Editováno: 7. Červenec 2015, autor: Pro_man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.